Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dommiel
csendes tag
Üdvözlet! van egy technisat cablestar combo hd ci! nem tudom életre kelteni a cam interface-t mi lehet a probléma? az alap csatornákat hozza szépen, de a kodolt kártyás müsorokat nem! segítség!!
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szia! A Tsreader megse nyikan az írja Failed tolock signal a legfrisebbel probáltam,aztán egy régebbivel is.Ugyan az az redmény
-
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Szia! köszi,hogy válaszoltál,de nem értem,hogy nem kell kép a rögzitéshez!? laptopon nézem a tv adásokat nem vagyok egy PC zseni. A bejövő minöség 72százalék ez nem rossz kérdeztem a szolgáltatót,egyébként a háloszobában a setboxon is annyi, és tökéletes a képi minőség.Ezért gondoltam,hogy valami codek probléma,mert amikor jó a kép jó minöségben rögzitek,de időnként 4-5 percenként pixel hiba és ezt is rögziti.
laptopom i3-380,8GB DDr3-Nvidia geforce 610m 1GB videókártya.
-
Dommiel
csendes tag
Sziasztok! olyan problémám van,hogy mint ProgDVB,DVB viewer,mint TBSviewer-rel DVB-C adást nézek laptopon.Akárhogy állítombe,időnként megagad a kép,vagy kisebb,nagyobb mértékben pixelesedik ez attól függöen,hogy állítombe a vieo codeket. Szóval sehogy sem jó,pedig szeretnék rögziteni.Mit lehetne teni,. Nekem egy TBS5881 nevű DVB-C tunerem van ami fogad Conax kártyát igy a kodolt adásokat is nézem.szolgáltatom HFC Network.akárhogy kisérletezek a video codekekkel egyikkel sem tökéletes.ha csak nézném akkor jó,de rögziteni nem lehet a fennt említettek miatt.Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.TBS5881 gyári driver van fent az oldal szerint a legfrisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann