- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dommiel
csendes tag
Üdvözlet! van egy technisat cablestar combo hd ci! nem tudom életre kelteni a cam interface-t mi lehet a probléma? az alap csatornákat hozza szépen, de a kodolt kártyás müsorokat nem! segítség!!
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Atomantiii #18107 üzenetére
Szia! A Tsreader megse nyikan az írja Failed tolock signal a legfrisebbel probáltam,aztán egy régebbivel is.Ugyan az az redmény
-
-
Dommiel
csendes tag
válasz
Hieronymus #18097 üzenetére
Szia! köszi,hogy válaszoltál,de nem értem,hogy nem kell kép a rögzitéshez!? laptopon nézem a tv adásokat nem vagyok egy PC zseni. A bejövő minöség 72százalék ez nem rossz kérdeztem a szolgáltatót,egyébként a háloszobában a setboxon is annyi, és tökéletes a képi minőség.Ezért gondoltam,hogy valami codek probléma,mert amikor jó a kép jó minöségben rögzitek,de időnként 4-5 percenként pixel hiba és ezt is rögziti.
laptopom i3-380,8GB DDr3-Nvidia geforce 610m 1GB videókártya.
-
Dommiel
csendes tag
Sziasztok! olyan problémám van,hogy mint ProgDVB,DVB viewer,mint TBSviewer-rel DVB-C adást nézek laptopon.Akárhogy állítombe,időnként megagad a kép,vagy kisebb,nagyobb mértékben pixelesedik ez attól függöen,hogy állítombe a vieo codeket. Szóval sehogy sem jó,pedig szeretnék rögziteni.Mit lehetne teni,. Nekem egy TBS5881 nevű DVB-C tunerem van ami fogad Conax kártyát igy a kodolt adásokat is nézem.szolgáltatom HFC Network.akárhogy kisérletezek a video codekekkel egyikkel sem tökéletes.ha csak nézném akkor jó,de rögziteni nem lehet a fennt említettek miatt.Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.TBS5881 gyári driver van fent az oldal szerint a legfrisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged