Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Köszi a választ mindkettőtöknek.
Sajnos sem DVB Viewerrel, sem ProgDVB-vel, sem DVB Dreammel nem talál egy darab csatornát sem.
Az astrometával olyan jól működött pedig, de az úgy tűnik, megmakkant. Lehet, hogy rendelni kéne még egyet...
Ja, rendes kábellel próbáltam, ahogy az astrometát is. Driver fent van, fel is ismerik a terméket a szoftverek, csak csatornát nem találnak. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Én is megvettem a fenti sticket (https://www.inshop.hu/terratec-cinergy-t-a-tv-usb-s-vevo-taviranyitoval-tunerek-szama-1), a leírásban DVB-C is szerepel, a sticken T/A, a dobozon meg csak DVB-T. Ez akkor kidobott pénz volt, ugye? Nyilván egy darab csatornát nem talál. Mondjuk a parádés 10 centis antennájával sem, de az már mindegy.Tudtok ajánlani DVB-C-sticket, lehetőleg magyar boltból? És lehetőleg olyasvalaki, akinek van ilyenje, működik, Windows alól, és nem kell hozzá Bill Gatesnek lenni, mert apukámnak kéne.
Köszi -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Még újonc vagyok a digitális műsorszórás világában, nézzétek el, ha ostoba a kérdés.
Szóval van egy régi CRT tévém, ami - rágugliztam - nem alkalmas a digitális földfelszíni sugárzás vételére. Ez azt jelenti vajon, hogy ha veszek egy szobaantennát ([link]), akkor kell hozzá egy tuner vagy beltéri egység is, pl. ilyen ([link])? És akkor legalább a néhány ingyenes adást tudom nézni digitálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest