- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Köszi a választ mindkettőtöknek.
Sajnos sem DVB Viewerrel, sem ProgDVB-vel, sem DVB Dreammel nem talál egy darab csatornát sem.
Az astrometával olyan jól működött pedig, de az úgy tűnik, megmakkant. Lehet, hogy rendelni kéne még egyet...
Ja, rendes kábellel próbáltam, ahogy az astrometát is. Driver fent van, fel is ismerik a terméket a szoftverek, csak csatornát nem találnak. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Én is megvettem a fenti sticket (https://www.inshop.hu/terratec-cinergy-t-a-tv-usb-s-vevo-taviranyitoval-tunerek-szama-1), a leírásban DVB-C is szerepel, a sticken T/A, a dobozon meg csak DVB-T. Ez akkor kidobott pénz volt, ugye? Nyilván egy darab csatornát nem talál. Mondjuk a parádés 10 centis antennájával sem, de az már mindegy.Tudtok ajánlani DVB-C-sticket, lehetőleg magyar boltból? És lehetőleg olyasvalaki, akinek van ilyenje, működik, Windows alól, és nem kell hozzá Bill Gatesnek lenni, mert apukámnak kéne.
Köszi -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Még újonc vagyok a digitális műsorszórás világában, nézzétek el, ha ostoba a kérdés.
Szóval van egy régi CRT tévém, ami - rágugliztam - nem alkalmas a digitális földfelszíni sugárzás vételére. Ez azt jelenti vajon, hogy ha veszek egy szobaantennát ([link]), akkor kell hozzá egy tuner vagy beltéri egység is, pl. ilyen ([link])? És akkor legalább a néhány ingyenes adást tudom nézni digitálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest