- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok! Köszi a választ mindkettőtöknek.
Sajnos sem DVB Viewerrel, sem ProgDVB-vel, sem DVB Dreammel nem talál egy darab csatornát sem.
Az astrometával olyan jól működött pedig, de az úgy tűnik, megmakkant. Lehet, hogy rendelni kéne még egyet...
Ja, rendes kábellel próbáltam, ahogy az astrometát is. Driver fent van, fel is ismerik a terméket a szoftverek, csak csatornát nem találnak. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Én is megvettem a fenti sticket (https://www.inshop.hu/terratec-cinergy-t-a-tv-usb-s-vevo-taviranyitoval-tunerek-szama-1), a leírásban DVB-C is szerepel, a sticken T/A, a dobozon meg csak DVB-T. Ez akkor kidobott pénz volt, ugye? Nyilván egy darab csatornát nem talál. Mondjuk a parádés 10 centis antennájával sem, de az már mindegy.Tudtok ajánlani DVB-C-sticket, lehetőleg magyar boltból? És lehetőleg olyasvalaki, akinek van ilyenje, működik, Windows alól, és nem kell hozzá Bill Gatesnek lenni, mert apukámnak kéne.
Köszi -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Még újonc vagyok a digitális műsorszórás világában, nézzétek el, ha ostoba a kérdés.
Szóval van egy régi CRT tévém, ami - rágugliztam - nem alkalmas a digitális földfelszíni sugárzás vételére. Ez azt jelenti vajon, hogy ha veszek egy szobaantennát ([link]), akkor kell hozzá egy tuner vagy beltéri egység is, pl. ilyen ([link])? És akkor legalább a néhány ingyenes adást tudom nézni digitálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Orvosi kérdések
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest