- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
guenbaba
csendes tag
válasz
wassermann #12247 üzenetére
Köszi! Bepróbálkozom vele hátha belemennek...
-
guenbaba
csendes tag
válasz
wassermann #12245 üzenetére
most érdeklődtem náluk (hfc network) van nekik hdmi-s set top box de még a telefonos emberke által is "egyszerű"-nek nevezett fajta...(talán usb-s pvr van)
Kérdésemre hogy esetleg egy amiko-val vagy ilyesmivel van-e lehetőség használni azt mondta hogy részükről nincs akadálya nem párosítják az ő boxukkal a kártyát de nem tudnak garanciát vállalni arra hogy működni fog... na ezzel most nem lettem sokkal előrébb -
guenbaba
csendes tag
Hello!
Van egy LG42LH3000(V3.75firmware) típusú tv-m ami sajnos nem DVB-C képes...
Kábeltv van nálunk és jópár adás jön digitálisan de sajnos ezeket nem tudom fogni.
Nem vagyok túl jártas a témában és nem is igazán találtam olyan weblapot ami jól felölelné a dolgot..
Amit szeretnék a DVB-C adást fogni, HD-asást fogni, HDMI-vel összekötni a TV-vel,erősítőre kötni ez mehet a TV-n keresztül az most is össze van kötve optikai kábellel az erősítővel.
PVR, timeshift funkció és hogy külső vinyóra/usb-re tudjon rögzíteni. Ha lehetséges akkor media playerként is működhetne...
Van nagyon sok márka Alma, Synaps, Amiko, Goldenmedia, technisat...
Tapasztaltabbaktól kérném hogy mit tudnak ajánlani. Segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest