- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Felvevős set-top-boxot keresek!
A szolgáltatóm az antenna digital.
Tudnátok ajánlani egyet?
-
Honkydoo
őstag
Hello!
Számítógépről nézhető online videótékát keresek!
Tudom, hogy a UPC-nek és a t-home-nak van ilyen szolgáltatása, de ha jól emlékszem mind a kettőhöz kell IPTV előfizetés.
Nekem olyan megoldás kellene, ahol nem kell szerelni semmit, mert PC-m és internetem van.
Androidos megoldás is érdekel!Üdv,
Ádám -
Honkydoo
őstag
válasz
csendes #9088 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Például egy USB-s Smartcard olvasó és természetesen az előfizetői kártya.
Értem. Akkor, ilyen esetben a program végzi, a kikódolást a conax olvasó helyett?Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy melyik az a program ami a fenti feladatokra alkalmas? DVB Viewer? (természetesen linux alá
)
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot, megtetszett ez a tuner.
Ha jól olvastam, akkor ezzel a tunerrel, DVB-S/T/C jelet is tudok fogni HD minőségben.Vajon ez a tuner működik linux alatt is?
Van valami legális mód arra, hogy ezzel a tunerrel olyan adásokat is fogni tudjak, amelyekhez már conax adapterre lenne szükség?Köszi,
Honkydoo -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan linuxos tv tuner programot amivel tv műsört lehet nézni, esetleg felvenni?
Üdv,
Ádám -
Honkydoo
őstag
Hy!
Már kérdeztem itt, úgyhogy tudom hogy itt választ kapok a kérdésemre.
Haverom szeretne tv tunert venni, usb-set.
Olyan tuner kéne neki ami támogatja elsősorban a DVB-T sugárzást, és ha lehet a DVB-C-t is. Ja és fontos hogy legyen rajta RCA (video) bemenet.Köszönöm előre is!
-
Honkydoo
őstag
Hát úgy hallom ez nem lesz valami egyszerű megoldás, ha egyáltalán megoldható...
lorenzen:
Ezt a zárolásos dolgot, leellenőrzöm.
Meg te írtad, hogy lehet van olcsóbb megoldás is. Mire gondolsz pontosan?UI.: jaa lehet tudom! arra a kártya+usb olvasó módszerre ugye?
UI2.: Igen rendelkezem előfizuval. Valami hivatalos megoldásra gondoltam.
De hackelhetünk is, ha így több csatorna bejön.
-
Honkydoo
őstag
válasz
lorenzen #5004 üzenetére
Köszi az infót!
Mielőtt vásárlásba kezdesz, ellenőrizd, megvalósítható ez a megoldás a szolgáltatódnál
Melyik megoldás? Az usb-s vagy a, vagy a CI modulfogadó+modul?össze van zárva az STB és a kártya
Nekem ha minden igaz Antenna digital a szolgáltatónk, azzal szerintetek megoldható?Még annyi, hogy milyen jó márkákat ajánlotok?
Nekem ami beugrik az a picasa, és a skystar.. Más esetleg? -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Digitális kábeles adáshoz keresek TV-tunert.
Méghozzá olyat amihez lehet venni, vagy adnak dekóder modult is.Tudnátok ajánlani valami megbízható márkát?
Boltot?Tapasztalata van valakinek dekódolt (kártyás) kábel TV adás vételével?
Szerk: Ja és PCI-os legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest