- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Felvevős set-top-boxot keresek!
A szolgáltatóm az antenna digital.
Tudnátok ajánlani egyet?
-
Honkydoo
őstag
Hello!
Számítógépről nézhető online videótékát keresek!
Tudom, hogy a UPC-nek és a t-home-nak van ilyen szolgáltatása, de ha jól emlékszem mind a kettőhöz kell IPTV előfizetés.
Nekem olyan megoldás kellene, ahol nem kell szerelni semmit, mert PC-m és internetem van.
Androidos megoldás is érdekel!Üdv,
Ádám -
Honkydoo
őstag
válasz
csendes #9088 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Például egy USB-s Smartcard olvasó és természetesen az előfizetői kártya.
Értem. Akkor, ilyen esetben a program végzi, a kikódolást a conax olvasó helyett?Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy melyik az a program ami a fenti feladatokra alkalmas? DVB Viewer? (természetesen linux alá
)
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot, megtetszett ez a tuner.
Ha jól olvastam, akkor ezzel a tunerrel, DVB-S/T/C jelet is tudok fogni HD minőségben.Vajon ez a tuner működik linux alatt is?
Van valami legális mód arra, hogy ezzel a tunerrel olyan adásokat is fogni tudjak, amelyekhez már conax adapterre lenne szükség?Köszi,
Honkydoo -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan linuxos tv tuner programot amivel tv műsört lehet nézni, esetleg felvenni?
Üdv,
Ádám -
Honkydoo
őstag
Hy!
Már kérdeztem itt, úgyhogy tudom hogy itt választ kapok a kérdésemre.
Haverom szeretne tv tunert venni, usb-set.
Olyan tuner kéne neki ami támogatja elsősorban a DVB-T sugárzást, és ha lehet a DVB-C-t is. Ja és fontos hogy legyen rajta RCA (video) bemenet.Köszönöm előre is!
-
Honkydoo
őstag
Hát úgy hallom ez nem lesz valami egyszerű megoldás, ha egyáltalán megoldható...
lorenzen:
Ezt a zárolásos dolgot, leellenőrzöm.
Meg te írtad, hogy lehet van olcsóbb megoldás is. Mire gondolsz pontosan?UI.: jaa lehet tudom! arra a kártya+usb olvasó módszerre ugye?
UI2.: Igen rendelkezem előfizuval. Valami hivatalos megoldásra gondoltam.
De hackelhetünk is, ha így több csatorna bejön.
-
Honkydoo
őstag
válasz
lorenzen #5004 üzenetére
Köszi az infót!
Mielőtt vásárlásba kezdesz, ellenőrizd, megvalósítható ez a megoldás a szolgáltatódnál
Melyik megoldás? Az usb-s vagy a, vagy a CI modulfogadó+modul?össze van zárva az STB és a kártya
Nekem ha minden igaz Antenna digital a szolgáltatónk, azzal szerintetek megoldható?Még annyi, hogy milyen jó márkákat ajánlotok?
Nekem ami beugrik az a picasa, és a skystar.. Más esetleg? -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Digitális kábeles adáshoz keresek TV-tunert.
Méghozzá olyat amihez lehet venni, vagy adnak dekóder modult is.Tudnátok ajánlani valami megbízható márkát?
Boltot?Tapasztalata van valakinek dekódolt (kártyás) kábel TV adás vételével?
Szerk: Ja és PCI-os legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest