- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfi13
csendes tag
Tudnál ajánlani egy jó univerzális távezérlőt?
-
Alfi13
csendes tag
Új panasonic elemeket tettem a távezérlőbe a fólia mimcs rajta. Az univerzális távezérlőt közbe nézegetem de az már egy régi szerkezet rrégi Samsung Tv-m hez vettem HeiTech a leírását sajnos nem találom de keresem. megpróbálok írni az Alkor szervíznek. kösz a segítséget.
-
Alfi13
csendes tag
Az a baj a távirányítóval hogy csak közelről érzékeli a távirányitót és ha nem pontosan vele szemben van akor nem érzékeli a jelet. Egyes billentyük lenyomásakor furcsán reagál, pl a menü gomb megnyomására egy pillanatra megjelenik a menü majd viszatér a nézett műsora. Játszani kell vele hogy csak egy pillanatra nyomjam meg a gombot. Van univerzális távirányítóm de nem tudom milyen kódot kell beütni hogy az Alcort tudja vezérelni. Ha veszek egy Logitech távirányítót akor melyiket vegyem ami vezérli ? Előre is köszönöm.
-
Alfi13
csendes tag
Nemrég vásárpltam egy Alcor HDC_3700-at. és csapnivalóan rossz a távirányítója. Tudna valaki ajánlani valami másik távirányítót ami jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest