- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
52a52a
tag
válasz
Core2duo6600 #9632 üzenetére
Én erre gondoltam Lepke antenna, nekem a tető alatt van és jó a vétel pedig én völgyben lakok
-
52a52a
tag
Ehhez talán jó lesz bár eléggé az antenna felső frekvencijánál van a venni kivánt freki (850MHz) az antenna pedig 865Mhz-ig jó. Előny hogy a felső frekin van az adás így talán kevésbé lesznek zavaró tényezők. (Bár egy két mobil bezavarhat, ha még használják arra felé 900Mhz-et ). Én inkább erősítős lepkeantennát vennék.
-
52a52a
tag
Az Antenna Hungária honlapján fent van minden csatorna mi hogyan sugároz, de ezek csak a DVB-T-s adások.
Íme: tulajdonságok
Kódolások
Hozzátenném a TV2 RTL-K az még mindig csak Mpeg2 minőségnek felel meg (szerintem azt kódolják át)És ha megnézed az M1 és társai sem sugároznak fullHD-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest