- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulot
tag
Üdv,
Van egy leadtek_winfast_pxdvr3200 kártyám, amivel most MindigTV DVB-T adásait nézem. A problémám, hogy felvételkor csak egy csatornát vesz fel. Manuálisan indítva egy nézett csatornán állva, nem azt veszi fel, hanem egy másikat. Programozottan sem a beállítottat, hanem azt az egyedüli csatorna műsorát rögzíti ami ő akar.
Mi lehet a megoldás?
Már eltávolítottam a csatorna listáról az adott csatornát, mégis azt rögzíti.
-
Hulot
tag
válasz
garga01 #20562 üzenetére
Köszi. Telepítési leírásom van, átnéztem.
Megpróbálom az összes usb porton.
Azt nem tudom, hogy működik-e. CAM modul nélkül próbálom és a nyílása mellett látok egy led-et, ami nem világít. Kérdés, hogy kellene-e alapból világítania, vagy csak akkor ha be van dugva a CAM? -
Hulot
tag
Vettem egy CableStar Combo HD CI USB egységet. 12V-ot megkapja, de a PC nem látja az eszközt. Se Win7, se Win 11 gép eszközkezelőjében nem látszik. Van ezen valami led, ami mutatná, hogy egyáltalán működik-e az egység?
Hogyan kell életre kelteni? A távkapcsolóján miért van ki-be kapcsoló gomb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest