Új hozzászólás Aktív témák
-
Elek23Elek23
tag
válasz
Watt25 #11411 üzenetére
akkor ezek a strong, philips meg ilyenek nem jók ugye? Amúgy köszönöm a térképet, meg minden nagyon köszönök :$
lemértem az ablak pont a 3ashatárhegy felé néz. onnan légvonalban olyan kb 7km. és tökéletesen látni a tornyokat. Elvileg jónak kell lennie. Bár lehet, hogy jobb lenne a Széchenyi hegy. De az már van 10km is bőven.
-
Elek23Elek23
tag
válasz
#93794560 #11408 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Konkrétan egy samsung fullhd tv-m van, ahogy néztem tudja fogni az MPEG4-es dolgokat. Akkor konkrétan egy típust tudsz mondani, ami jó lehet nekem? Akár külső akár belső, vagy akár mindkettőből is mondhatsz típusokat. Vagy hogy milyen specifikációkra kell figyelni.
Nem akarok több csatornát nézni, elég ez a mindig tv ingyenes adásai. Csak az kavart be, hogy olvastam olyanokat, hogy koax erősítős, vagy mi, és hogy úgy jobb az adás. -
Elek23Elek23
tag
sziasztok.
Van egy gondom ezzel a témával kapcsolatban, hogy ehhez nagyon nem értek, és szeretnék venni otthonra egy antennát.
Hát amit tudni kell, budapesten, újpest központban lakunk, és UPC volt bekötve, de inkább nem kértük tovább, és most antennát szeretnénk venni a tv-hez. lehetőleg valami jó minőségűt max 5E-ért. olvastam, hogy vannak a kültéri antennák (?) és a szobaantennák. a kültéri jobb, viszont, nem akarok parabolát, mert nem a miénk a ház, ki tudja meddig lakunk ott, stb.
További kérdés még, hogy írták, hogy mindig tv-t befogják meg stb, ez már nem úgy van mint régen, h veszünk egy antennát, van m1,tv2,rtl és kalap?Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest