- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
garga01 #19395 üzenetére
koszi,igen van hozza 220-as dugalj+potmeter. feszultseg alatt, latom hogy pirosan eg a led, szoval laikus oldalrol ugy gondolom hogy kap aramot. tegnap este szetcsavaroztam, de belul nem lattam sehol hogy az erintkezes megszakadt volna vagy hasonlo. szoval antenna fronton el se tudom kepzelni mi tortenhetett/miert halt meg egyik pillanatrol a masikra... porbalok szerezni egy masik tv-t megnezni avval mukodik, lehet a mostani tv-m antenna dugoja halt be??
-
dellfanboy
őstag
idaig egy ilyen belteri antennat, hasznaltam az m4sport vetelehez:[link]
viszont egyik naprol a masikra meghalt a rendszer. probaltam ugy hogy direkt kotom a tv-be az antennat[volt koztuk egy hosszabito] de az eredmeny nulla.
a kerdesem, hogy letezhet, hogy az antenna az egyik naprol a masikra meghal? ha igen meg lehet javitani? ha nem akkor ti milyen antenna vetelt javasoltok? ill. neten talaltam 1-2videot ahol rezkabelbol/sorosdobozbol alkotnak dvb-t antennat. itt van vmi best built kategoria? amit erdemes megepiteni?mindigtv honlapja alapjan a vetel eros: KÜLTÉRI ANTENNÁS VÉTEL (KÜLTÉRI MIN*)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest