- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchello1
csendes tag
válasz
Murphistic #11291 üzenetére
Szia,
Sikerült megoldanom úgy ahogy javasoltad
SCART állíthatós átalakító + composit
Köszönöm a segítségetMarchello
-
marchello1
csendes tag
válasz
Murphistic #11291 üzenetére
Szia,
Köszi a választ, megpróbálok akkor egy ilyet beszerezni hát ha azzal működik, mert valóban SCART az az esetek 99%ban van a TV hátában
Marchello
-
marchello1
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném. Van egy Hibrid USB TV-tunerem (Pinnacle). Viszont elég sokat utazom, és a Hotelok nagy részében DVB-S kábel és sugárzás van. És esetek nagy részében a vevő maga a TV-ben van tehát csak egy kábelem van ami lóg ki a falból.
A kérdésem az volna, hogyan tudnám kinyerni a képet a TV-ből, hogy ne kelljen egy újabb TV tunert vegyek csak DVB-S adások vételéhez. És van a tuneremben S-video , Composit vevő is.
A segítségetek előre is nagyon köszönöm. -
marchello1
csendes tag
nem nem az antennát nem fogom magammal hordozni
De lehet én keverem össze a dolgot. Ez nem az amelyik elvileg bejön az antennából valóban és a dekóderbe kell belecsatlakoztatni. Mert sok helyen ez van, szállodákban pl. és nem antenna kábel. Azért gondoltam hogy jó lenne ha mind a kettővel működhetne.
És AVerTV Galaxy nak a képleírás alapján ahol mutatja mi hol van rajta elvileg van.Na de a lényeget megértettem, köszönöm a válaszokat
Majd akkor még agyalok rajta egy sort.
Üdv
-
marchello1
csendes tag
válasz
zhagyma #8709 üzenetére
Szia!
Elég sokat utazom és általában Analóg csatornák jönnek be ahol szoktam lenni. Ami jó lenne ha lenne rajta satelit kábel bemenet és rendes antenna is.(vagy nem tudom erre van e valami átalakító). És ezért néztem az AVerTV Galaxy-t is. Igazat megvallva sport eseményeket szeretnék felvenni mert edzőként dolgozom és jó ha az ember felveszi ezeket és utána ki tudja elemezni. És nem egy utolsó szempont lenne ha minél jobb minőségben meglehetne ezt oldani.
Nem tudom válaszoltam e így ezzel a kérdésedre.?!
Köszi előre is
-
marchello1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni laptop-hoz külső TV-tunert. A gondom az, hogy sehol se találtam eddig jó leírást róluk vagy véleményt. Esetleg a következők közül volt valamelyikkel valakinek tapasztalata írna egy két sort, hogy mi volt az, negatívum-pozitívum...?
Jelenleg egy pinnacle PCTV hibridem van de évről évre többet szarakodik, túlmelegszik, leáll, tehát van egy sejtésem, hogy a végét járja...1. AVerTV Hybrid Ultra USB ([link])
2. AVerTV Hybrid Volar HD ([link])
3. (nem tudom mi a különbség a 2.-es és eközött) AVerTV Hybrid Volar HX
4. AVerTV Galaxy ([link])
5. Hauppauge WinTV-HVR-1950 ([link])köszönöm a segítségeteket már előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így használod a ChatGPT-t
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest