Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni most a céghez a raktárosoknak DVB-T vevőt, lehetőleg minél olcsóbban. Kódolt adók nem szükségesek (cég úgy se áll ilyet), képcsöves TV-n lesz nézve szóval 1080i-p nem kell, esetlegesen Pen-drive-ról tudjon filmeket lejátszani (felirat kezelés se kel), de ez se kikötés, csak ha unatkoznak akkor legyen mivel az időt tölteni.

4-7000Ft-ért gondoltam! Tudtok jót ebben az árszegmensben?
-
wolfman
veterán
válasz
Bloksma
üzenetére
Mondjuk nekem sokkal többet jelent hogy felhasználók vagy tesztek dícsérjék, mint a szaküzletek, ahol mégiscsak a bevétel a fontos, így hiába jobb vagy ugyan olyan jó egy olcsóbb szerkezet is, azt fogják ajánlani amiből nekik több van és akarják hogy vigyék.
(mikor megvettem a 6000-es Samu HDTVmet 300e-ért, egy boltban ajánlották utána 480e-ért, esküdött, ennél jobb vétel most nem létezik. jah, náluk!)Bár ebben az tetszik hogy kicsi, nem akkora batár mint egy parabola meg egy tetőantenna, könnyű szerelni is. Mi a jó, ha van egy antennában erősítő vagy ha nincs? Tetőantennánál azt mondta nekem egyszer egy szaki, hogy jobb ami nem erősítős, mert ha elromlik fel kell menni a tetőre, és jobb ha bent van a házban az erősítő, már ha kell. De amúgy van jelentősége?
-
wolfman
veterán
Milyen megbízható kültéri antennát ajánlotok DVB-T vételére?
Esetlegesen erkélyen lesz felszerelve, oda melyiket?
köszönöm!
-
wolfman
veterán
Erre valakinek valami vélemény?
-
wolfman
veterán
Azt szeretném tudni, hogy egy DVB-T vevő (konkrétan Alcor HD-1500) ha rádugok egy USB 3.0 vinyót akkor kezeli-e azt? Eleve 1Tb-ot kezel-e?
Szerintem mondjuk mindegyikre IGEN a válasz, de azért jobb megkérdezni, az a biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann