- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
válasz
wolfman #9535 üzenetére
Ma vettem egy ilyen antennát: http://www.ostelsat.hu/dvb-t_antenna_erositovel_signal_hda-5000_kulteri_A6040.htm
Még beltérben is tökéletesen megy, szinte mindegy, hogy hová, és hogy teszem. A beltéri társa az nagyon érzékeny volt, és leginkább csak akkor működött, ha kiraktam az ablakba (de ott már a botantenna is jó volt) Meg kell azért jegyeznem, hogy közel vagyok az adóhoz, kb 7 km, csak nincs közvetlen rálátásom (kollégiumban lakok, meg még pár tömbház is van köztem és az adó között)
Elvileg kültéri antenna, és nagyjából szépen le is van szigetelve, viszont külföldi oldalakon nagyon nagyon hasonló antennára érkeztek olyan értékelések, miszerint kb másfél év alatt tönkrement (fagyban tönkrement). Szóval kültérre nem biztos, hogy a legjobb megoldás, de ha valakinek belefér ez a kockázat, akkor meg lehet próbálni.
Akinek jók a vételi viszonyok, azoknak ajánlani tudom beltérre is, nekem nagyon jól megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest