Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
válasz
wolfman
üzenetére
Ma vettem egy ilyen antennát: http://www.ostelsat.hu/dvb-t_antenna_erositovel_signal_hda-5000_kulteri_A6040.htm
Még beltérben is tökéletesen megy, szinte mindegy, hogy hová, és hogy teszem. A beltéri társa az nagyon érzékeny volt, és leginkább csak akkor működött, ha kiraktam az ablakba (de ott már a botantenna is jó volt) Meg kell azért jegyeznem, hogy közel vagyok az adóhoz, kb 7 km, csak nincs közvetlen rálátásom (kollégiumban lakok, meg még pár tömbház is van köztem és az adó között)
Elvileg kültéri antenna, és nagyjából szépen le is van szigetelve, viszont külföldi oldalakon nagyon nagyon hasonló antennára érkeztek olyan értékelések, miszerint kb másfél év alatt tönkrement (fagyban tönkrement). Szóval kültérre nem biztos, hogy a legjobb megoldás, de ha valakinek belefér ez a kockázat, akkor meg lehet próbálni.
Akinek jók a vételi viszonyok, azoknak ajánlani tudom beltérre is, nekem nagyon jól megy
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann