- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimre
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mivel még nem vagyok otthon a témában. Jelenleg analóg tv adásom van a digi-nél 3 tv-re osztva. Azonban szeretnék előfizetni digitális adásra, valamint dvb-c tunerrel rendelkező tvt vásárolni. A dvb-c is koaxon jön? Ha jól tudom a digi pluszként nem kódolja, így nem kell sem settop box, sem kártya. Ez esetben elegendő az egyszerű koax kábelt továbbra is 3 felé osztani és a 3 c tuneres tv már megy is róla? Az elosztó és a kábel bármilyen lehet vagy ezekből valami speciális szükséges? Köszönöm! -
kovimre
tag
válasz
bogyo74 #11197 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod. A gép az elég erős (i7 2600, 8 GB, SSD stb...), sőt felvenni sem szeretnék. Azt meg tudnád mondani nekem, hogy egy PxDTV2300H vagy DTV2000 H Plus kártyát válasszak? A foglalat nekem mindegy, a képminőség fontos TV nézés közben. Vagy az mindkettőnél azonos? Viszont az első esetében csak egy bemenet van. Ide kellene vennem elé egy antenna közösítőt, amivel az analóg koax kábelt és a mindig TV-t vevő antennát is rátudom kötni. Ez így működne, vagy érdemesebb a 2000H?
-
kovimre
tag
Sziasztok! Egy arra alkalmas MindigTV antennával és egy Leadtek Winfast DTV2000 H Plus tuner kártyával tudok Mindig TV adást fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest