- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrentszaki
tag
Akkor ezek szerint mindegyik kártya alkalmas nekem a TBS gyártó termékei közül, csak ahogy sejtettem a többi kiegészítőt kell megfizetni. (+ tunerek száma, modul fogadó). Amire nekem nincs szükségem.
A hivatalos oldalról postával együtt 28000ft körül meg is van az új 3 nap alatt.
Köszönöm! -
torrentszaki
tag
Üdv mindenkinek!
Tunerkártya vásárlás előtt állok, mivel a mostani Technisat Cablestar HD2-t le kell cserélnem a PCI foglalat miatt (bár a szívem szakad meg miatta). Max 40ezer határig milyen alternatíva létezik kizárólag PCI-E vonalon? Ezt néztem ki. Milyen a tapasztalat ezzel? Ami a lényeg, Digikábel alá kell, nem rögzítek, nem streamelek, és a modulfogadó rész sem lényeg. -
torrentszaki
tag
Valahol olvastam egy zHagyma hozzászólást, ahol leírta hogy sikerült, de azóta sehol nem találom.
-
torrentszaki
tag
válasz
zichie #11283 üzenetére
Nincs sajna másik tunerem, sőt tv készülékem sincs.
Legutóbb 2 Digis emberke járt erre, mert tönkrement valami szűrő. Jelet mértek a tuner bemenetnél, náluk minden jó. Ebből gondolom, hogy kábelezés gond nem lehet.
Az eddig kipróbált tuner programok sem látnak semmit azon a 2 alsó frekvencián. A Technisat meg nem adott frissítést a kártyámhoz.121500 SR 6000, QAM256: 0 csatorna.
128500 SR 6000, QAM256: 0 csatorna
Mivel lehetne még próbálkozni? -
torrentszaki
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Cablestar HD2-m. A jelenleg elérhető beállításokkal nem jön nálam a közszolgálati csomagból semmi. Olvasgattam egy jó adag hozzászólást itt, de erre nem találtam semmit. Digi a szolgáltató, a 121500 Mhz 6000SR értékkel is üres csatorna. Tud rá valaki valami megoldást?
-
torrentszaki
tag
válasz
torrentszaki #9303 üzenetére
Valóban. A DIGI-nél volt a gond, a szűrőjük romlott el. Hozott a szerelő egy újat, de az sem volt jó.
Így most minden jön legálisan
Köszi mindenkinek a segítséget! -
torrentszaki
tag
válasz
r3v0Lut10n #9305 üzenetére
Olvass vissza 1 kommentet
-
torrentszaki
tag
Valóban jó a Cablestar 2 HD, tudom mert több mint 1 éve boldog tulajdonosa vagyok. Én [link]innen vettem, ajánlott vétel.
-
torrentszaki
tag
-
torrentszaki
tag
Sziasztok! Nem tudom olvassa-e még ezt valaki... Kérdésem lenne a Cablestar HD2 kártyámmal kapcsolatban. Digit használok, de nem minden adót hajlandó megtalálni. Jelenleg: Cool, Story 4!, Digisport, Digisport HD, Euronews, Film+, Hálózat tv, Hír TV, Magyar ATV, Minimax/Animax, Musicmix/SuperOne, RTL Klub, RTL Klub teszt, SKY News, TV Paprika, TV2, Viasat Explorer/SuperOne HD, Viasat 3, VOX, SW DL 1170, SW DIGI+C van, a többi nincs. Valakinek van rá valami ötlete?
-
torrentszaki
tag
Üdv!
Miért van az hogy a DVBDream v.1.7 kézi kereséssel sem talál a Digin jelet? -
torrentszaki
tag
Szevasztok!
Bocsi a zavarásért, egy kis segítséget kérnék. Technisat Cablestar combo HD CI tunerkártyám van digire kötve, csak az SD meg a HD adóknál is akadozik a lejátszás. Már directX-et is frissítettem, toltam föl kodek pakkokat, állítottam a filteren, de nem lett jobb. Hogy oldottátok meg, hogy minden adó folyamatos akadásmentes képet adjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged