Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Zirc, Kabhegy felé már próbáltam állítani, de ott is ugyanaz van. Csak a MUX B jön be. Lehet hogy ennek a régi YAGI UHF antennának nincs nyeresége a 60-as csatornák magasságában? Nem tom. Amúgy ezt az antennát nézegettem, 18 decibeles: katt Ehhez meg mér erősítő is van, 40 decibelt hoz, a teljes UHF sávban, 2 méteres: katt, olcsóbb is vmivel.
-
törölt tag
Nem igazán működik. A Dorcel TV-s MUX B bejön, persze kódolt, de az ingyenes MUX A és MUX C nem. Talán mert az a 61 és 64-es csatinál van? Lehet hogy nem jó a Balun hurok mérete és a 29-es csatis MUX B-t erősíti rendesen? Nem tudom
Ebből nem lesz Full HD Forma1 nézés délben
Próbáltam egy erősítős szoba antennával, az digitálist egyáltalán nem talál.
-
törölt tag
válasz
wassermann
üzenetére
0.40 KW-ra mennyire jó egy régi másfél méteres Yagi antenna 5 km-ről?

-
törölt tag
válasz
wassermann
üzenetére
Régen foglalkoztam yagi antennákkal. Balun hurkokat is számoltam, készítettem. Ha vhol jól olvastam most neten, akkor 14 centis Balun koax hurok kell a dipól alá. Szombaton majd megpróbálom összehozni.
-
törölt tag
Még1 kérdés, most vhol azt olvastam, hogy sima régi UHF antenna is jó lehet, csak mert szerintem az van

-
törölt tag
Sziasztok! A közeljövőben tervezek egy DVB-T antennát vásárolni. Nem tudom beltéri vagy kültéri legyen. Azt sem hogy milyen. Jelenleg a kültéri mellett tenném le a voksom, azok talán jobb képet tudnak szolgáltatni. Nézegettem már 5-7eFt-osokat, ha jól emléxem 22-25 decibel nyereséggel. Egy DVB-T adótorony tőlünk 5 km-re található. Mit javasoltok?
Cél az M1 tvműsor kiváló Full HD vétele lenne, forma1 és labdarúgó EB miatt.
-
törölt tag
Üdv! Sziasztok! Szolgáltató DigiTV, PC-be szeretnék venni egy tuner-t Kérdés milyent? Lehet ilyen PC-s belső tunerrel is fogni a DIGItv kábelen található digitális adásait? Gondolok itt az összesre, kb. 60 darab jön i576-ban és kb. 4-5 full hd-ben. Analógot már nem szeretnék. Viszont amennyiben DVB-T tunert veszek, akkor meg ahhoz antenna kell és csak 7 adóm van, de én a kábelen szeretném a 60 darab digitális csatit. Avagy van olyan tuner amelyikben DVB-C is van, vagy mittomén Finnországgal bejön DVB-T-n is az összes DIGItv digi adó?
Mit vegyek? PCI-os talán jobban érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ebből nem lesz Full HD Forma1 nézés délben