- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Zirowe #10436 üzenetére
Tényleg nem lenne rossz, tudom, hogy a tetőantenna a legjobb megoldás, de beltéri antenna kellene, mert az egyszerűbb. Ehhez egyébként kell egy lyukat fúrni a falon át a szabadba, amin bejön a kábel? Táplálás nem kell neki? Vagy a kültéri antennák passzívak? Nem értek hozzá...
-
looser
addikt
válasz
gulyasa #10434 üzenetére
Én sem tudok ettől a gondolattól elszakadni; amilyen futurisztikus antennák vannak (ezek a négyzet/téglalap alakú, esetleg hullámos műanyag izék), még valami hagyományos stílusú tűnik megfelelőnek. Nem erősítős, egy hordozható lcd tv mellé volt csomagolva. Egyébként Lehel tér környéke, tetőtéri lakás, szóval ez is csak a vételnek kéne hogy kedvezzen. Sajnos tetőantennára nincs lehetőség (nem áldoznék rá, ajándék volt a tuner+kártya is, mármint én vettem valakinek), de azért egy max. 5e körüli beltéri antenna még beleférne. Van ajánlott darab, típus?
-
looser
addikt
Sziasztok, szerintetek egy Technisat HDT4 kütyünél (Mindig TV extra 12hó kártyával) mivel lehet a gond, ha a bekapcsolás után percek, akár 5-10 perc is eltelik? Egyszer már javasolták a teljes láncolat végignézését, de ezt sajnos nem tudjuk megtenni. A westend Mindigtv boltban azonnal bejött az adás. Ha antenna (sima, nem erősítős, mágneses talpú kis drótdarab) hiba, akkor nem kéne később a jelnek sem jól jönnie, igaz? Pedig ritkán kockásodva, de szépen jön. Lehet kártya, dekóder, hdmi kábel, tv hiba is? Annyira megfoghatatlan...
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Sziasztok, ezzel a készülékkel foghatóak a magyarországi földfelszíni digitális adások?
-
looser
addikt
zhagyma, GBogyó: köszönöm a válaszokat! Erre számítottam egyébként... A 6. kerületben lakik, Digi a szolgáltató.
-
looser
addikt
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma vásároltunk egy Orion PT32-S tipusú lcd tv-t, mely csak analóg tuneres. A kérdésem: ha veszünk hozzá egy kis dvb-t antennát (pld. innen választva, a 3000 Ft körüli kategóriában), azzal mely csatornák lesznek foghatók? Egyáltalán a jelenlegi szobaantennát érdemes-e lecserélni egy ilyen kis kütyüre? Ettől még nem fogja a szabad digitális tv-adásokat a tv, ugye?
Tudom, viccesen hangzik ez a szobaantenna dolog, de 1 hete halt meg keresztanyám 20 éves ITT Nokia tv-je, s anyámmal vettük neki ezt karácsonyra. Ő nem fizetett elő egyetlen csomagra sem a helyi szolgáltatónál, mondván, elegendőek a szobaantennával fogható csatornák. Ezért most a kérdésem: felesleges-e 'beruházni', mert ehhez mpeg4 tuneres tv kell, vagy pedig jobb lesz a kép, fog tudni más csatornákat is fogni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest