- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Petii
csendes tag
Elforgattam, 2 tv-re rá is kötöttem, mindkét tv-n tökéletes az adás, a tv2 is. A kábeleket átnéztem, nincs rajtuk sérülés. Igen, coax kábelt használtunk. Dekóderem viszont még nincs, így a dvb-t adást nem tudom kipróbálni. Egyúttal abból ha tudsz valamilyen jó ár/érték arányút, vagy esetleg tudnál 1-2 tanácsot adni a megfelelő típus kiválasztásához, akkor azt is megköszönném
-
F_Petii
csendes tag
Egy régi antennám van a padláson, külsőre valami ilyesmi, de ezzel nem tökéletes a kép, eddig nem foglalkoztam vele, mert úgyis upc-t használtam, így az analóg adás háttérbe szorult. Az oldal amit linkeltél azt írja, hogy van tetőantennás vételi lehetőség, antennát úgyis újat vennék, csak az erősítőt nem tudom, hogy kell-e, és ha igen akkor milyen.
Még valami: te antennából milyet javasolnál?
Köszönöm szépen a segítséget! -
F_Petii
csendes tag
Sziasztok!
Meglehetősen kezdő vagyok még ebben a témában, így ha valami hülyeséget kérdeznék akkor előre is bocsánat érte.
Szóval szeretnék DVB-T adásra váltani analógról. Helyileg orosi vagyok (Nyíregyházától keletre 2-3km). Ahogy elnéztem az egyedüli opció számomra a tokaji torony lenne, ami 850mhz-en sugározza a MUX A-s csatornákat. Amit sikerült leszűrnöm eddig a fórum olvasgatásából az az, hogy szükségem lesz egy DVB-T adás vételére alkalmas tetőantennára, ami lehetőleg magas frekvencián is nagy nyereséggel bír. Konkrétan erre gondoltam. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen antenna elegendő lenne-e pl. 2-3 tv kiszolgálására ilyen messze a toronytól, vagy kell hozzá valamiféle erősítő?Ha igen ti milyet javasolnátok? Házon belül nincsenek túl messze egymástól, max 10-10m vezetékre lenne szükség.
Vagy ezt így "vakon" előre nem lehet megmondani?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged