- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kernel #13106 üzenetére
Szia
Tudom, hogy egy eléggé régi hsz-re válaszolva kérdezek, de kb ez a kérdésem amire ott válaszoltál, és megerősítés kellene, hogy jó gondolkozok-e:Adott egy antenna, amiről eddig a szabadon fogható adásokat nézte feleségem (mellett volt digi műhold), de műhold előfizu visszamondva, mert az Invitel (felmondással megfenyegetve) adott egy olyan ajánlatot, hogy magasabb net és a fullos HD-s Tv csomag is kevesebbe kerül jóval mint az eddig fizetett net + Digi együtt.
Bekötötték, szép és jó, de ezzel együtt mivel CI modulos kártyával van kikódolva az adás a Samsungon a földi antenna felszabadult, és arra gondoltam, hogy a másik szobában lévő LG-hez (amit másodlagos monitornak használok) levinném az antennakábelt, úgyis streamen szoktam nézni a focit.
Viszont nem szeretném megszüntetni a Samsunghoz jelenleg is levezetett kábelezést, de a splitter témában elakadtam:
Elvileg elég lenne egy 5-1000 MHz-es splitter is, de amit én a közeli boltban tudnék venni, azon nem látszik, hogy DC pass hogyan és milyen irányba működik (ha működik), mert az antennához egy 5V tápfeladó van, amit be tudok dugni a TV-be, a másik oldalon meg a koax kábelt lehet rácsatlakoztatni.Bár jelenleg nincs használatban a Samsungnál a kábel, de ki tudja mikor kellhet összedugni, és nem szeretném, ha visszadadogna az 5V a Samsungba, ki tudja mit csinálhat ott.
Ezeket tudnám megvenni most, az egyik egy alap, a másik ugye műholdas is, de ezt is tudja, és ott jelölve van a DC pass, és remélhetőleg ez azt is jelenti, hogy visszafelé nem jön rajta:Elég nekem a kisebbik is, vagy a másik kell? Vagy egyik sem és valami 3. fajta?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged