- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jucye
tag
Köszi az infót, megtaláltam én is ezt a címet. Meglátogatom majd őket.
A tetőn mért jelet a szerelő, azt mondta, hogy az kiváló. Az aljzatot még én szereltem be (Legrand), de a jel ugrálása akkor sem változott, amikor még csak F csati lógott a falból.
Megpróbálok szerezni egy normális szerelőt, hátha ő kétszer mér...
-
jucye
tag
Éreztem én, hogy gond lehet... A levezetés nem rossz, mivel a szerelő legalább azt megcsinálta. A falban meg lett csinálva felújításkor a kábelezés. Igaz nem a legjobb minőségű volt a kábel.
A lakásba bejövő résznél van egy toldás (2 F csati között), aztán már csak a fali dugó és a vevő egységnél alkalmazok sztenderd kábelt.
Yagi antennából melyiket lenne érdemes felszerelni? Asszem 35-40 km-re vagyok az adótól.
Itt Miskolcon még egy normális antenna boltot sem tudtam találni.
-
jucye
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy lepke antennám (erősítő nélküli) Miskolc belvárosában. Tokajra nem lehet rálátni, mert betakar egy emeletes ház, viszont az antenna árbócon a tetőn van.
A vevő egységek egy Pinnacle 340e (USB-s) és egy nóném dvbt usb dongle (ITEch).
Erősítővel még az analóg jel sem jött le, minden zavaros volt. Az antenna szerelő elpöcsölt vele egy napot, de nem tudta életre kelteni a digi adást (fingom nincs, hogy értette-e hozzá egyáltalán).
A Pinnacle jó időben veszi a 63-as csatornát, de a 68-asnál csak ugrál a jelerősség. A noname cuccos 10%-nál többet nem vesz, semmilyen jel sincs akkor sem ha a 340e veszi a 63-as csatit. A jelszint szinte folyamatosan ugrál.
Szerintetek mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged