- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
robag88
csendes tag
válasz
Kernel #11371 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
A gép szinte állandóan megy amikor a tv is, ezzel nem lenne baj. De nagy a távolság a gép és a tv között. A gép szinte állandó használatban van, nem akarom még jobban terhelni, hogy két eszközt használjon csak a tv .
Lehet, hogy félre értettelek, de az optibox, amit írtam az nem egy beltéri egység, hanem egy pci tuner. Amin tényleg hurkon keresztül van kimenet.
[link]Nézegettem boxokat is, de ott is megszaladnak az árak, ami már jó. Vagy HTPC ami a legjobb lenne, de megint csak az árak, ennél a változatnál meg aztán pláne.
-
robag88
csendes tag
Helló!
Mostanság kezdtem el ismerkedni a műholdas tv-zéssel. Szóval igen kezdő vagyok még! Gondolkodom egy pci-os DVB-S tuner vásárlásán. Csak az az elképzelésem, hogy nem csak pc-n hanem tv-n is, sőt tv-n néznék többet műholdas adásokat. Na meg persze kódolt csatornákat is. Megoldható ez egyetlen tuner-ral? Nézegettem már, de nem sokat találtam, ami árban nem jár az egekben. Pl: OPTIBOX RAPTOR DVB-S2 ezen van elvileg kimenet (coax)- így a tv-n is tudnék csatornát váltani? Erről a kártyáról nem sok leírást találtam, amit találtam számomra az még elég száraz szám értékek.
Vagy ez a kártya is tudná ezt: My Cinema-PS3-100/PTS/FM/AV/RC?Tippek, ötletek? Egyáltalán életképes az elképzelésem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest