- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
robag88
csendes tag
válasz
Kernel #11371 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
A gép szinte állandóan megy amikor a tv is, ezzel nem lenne baj. De nagy a távolság a gép és a tv között. A gép szinte állandó használatban van, nem akarom még jobban terhelni, hogy két eszközt használjon csak a tv .
Lehet, hogy félre értettelek, de az optibox, amit írtam az nem egy beltéri egység, hanem egy pci tuner. Amin tényleg hurkon keresztül van kimenet.
[link]Nézegettem boxokat is, de ott is megszaladnak az árak, ami már jó. Vagy HTPC ami a legjobb lenne, de megint csak az árak, ennél a változatnál meg aztán pláne.
-
robag88
csendes tag
Helló!
Mostanság kezdtem el ismerkedni a műholdas tv-zéssel. Szóval igen kezdő vagyok még! Gondolkodom egy pci-os DVB-S tuner vásárlásán. Csak az az elképzelésem, hogy nem csak pc-n hanem tv-n is, sőt tv-n néznék többet műholdas adásokat. Na meg persze kódolt csatornákat is. Megoldható ez egyetlen tuner-ral? Nézegettem már, de nem sokat találtam, ami árban nem jár az egekben. Pl: OPTIBOX RAPTOR DVB-S2 ezen van elvileg kimenet (coax)- így a tv-n is tudnék csatornát váltani? Erről a kártyáról nem sok leírást találtam, amit találtam számomra az még elég száraz szám értékek.
Vagy ez a kártya is tudná ezt: My Cinema-PS3-100/PTS/FM/AV/RC?Tippek, ötletek? Egyáltalán életképes az elképzelésem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest