Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocky
tag
Értem!Az hogy én nem vagyok ezzel tisztában, az egy dolog, de hogy a szerelő se tudja, akit a Vidanet küld az azért már gázos!
Na, mindegy, holnap bemegyek hozzájuk, aztán visszakérem a kártyát és úgy csinálom ahogy mondtad!Remélem jó lesz!
Köszi mégegyszer a segítséget! -
Jocky
tag
Ja, amúgy a csatornákat megtalálja a tv, de mindre azt írja ki, hogy kódolt adás, mintha nem is lenne bedugva a kártya!De a szerelő csávó nem várt szinte semennyit sem, mint ahogy te is írod, hogy 20 perc alatt bejött neked!Szerintem nem nagyon érthet az egészhez ez a szerelő akit küldtek.
-
Jocky
tag
Csak nálam az a gond hogy most mikor kint voltak akkor azt mondták, hogy nem fog úgy menni ha a tv-ben van a conax kártya, ezért adnak STB-t, de akkor a CAm modult nem kapom meg.Azért gondoltam arra, hogy veszek egy CAM modult és a haver majd beállítja, ha hazajön.De ha adnak pluszban a STB mellé, akkor lehet inkább bérelek.Mennyit kell érte fizetni havonta?
-
Jocky
tag
Kijött egy szerelő, az üzemelte be, de sztem nem sokat értett az egészhez ahogy elnéztem.Azért szeretném megnézetni a haverral, de nem hagyták itt a kártyát és a kártyaillesztőt sem.Akkor kapok csak kártyát, amikor a STB-ot is kihozzák, de a kártyaillesztőt viszont nem kapom meg, és anélkül nem tudom berakni a kártyát a tv-be hogy beállitsuk STB nélkül.Ezért szeretnék kártyaillesztőt venni, de nem tudom ilyesmit hol lehet kapni és egyáltalán mi a neve hivatalosan.Tudsz ebben segíteni?
-
Jocky
tag
Sziasztok srácok!
Segítséget szeretnék kérni, mert én nem értek igazán ezekhez a dolgokhoz.Van egy Samsung tv-m, amiben van DVB-C tuner és CI kártyaolvasó is.Előfizettem a Vidanetnél egy digitális csomagra.Kijött a szerelő, berakta a kártyát a tv-be, a tv megtalálja az összes digitális adót, de mindre azt írja ki, hogy kódolt adás.Azt mondja a szerelő, hogy nem is fog menni STB nélkül, de hogy miért arrol fingja sincs.Igényeltem egy STB-t, de szeretnék mellé egy CI kártyaillesztőt is venni, mert van egy haver aki talán be tudná állítani a tv-t, hogy STB nélkül is tudjam használni, de most külföldön van a srác és amire hazajön addigra meglesz a STB, de vagy a CI kártyaillesztőt adják kártyával csak vagy a STB-t, együtt a kettő nem megy.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ilyen CI kártyaillesztőt lehet-e kapni valahol külön, és ha igen, akkor hol?
Bocs a hosszú hozászólásér!
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Jocky -
Jocky
tag
Srácok, segítséget szeretnék kérni.Arra lennék kíváncsi, hogy ha veszek egy olyan tv-t amiben van DVB-T, DVB-C és DVB-S tuner is, és előfizetek a szolgáltatómnál(Vidanet) egy digitális csomagra, akkor is kell STB? Van a tévében CI kártyahely is, ha jól tudom oda lehet bedugni a kártyát ha nem használsz STB-t. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, legyenszíves aki szaki ebben az világosítson fel!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged