- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Biztos nem értett nagyon hozzá, relatíve új dolog ez a CAMezés, de mondjuk nem mentség rá, de előfordul az ilyen mindenhol, én még mindig normális szerelőt kaptam (1x
), mert sosem volt rájuk szükség...kopp..kopp.
Azért írt ki kódoltat - mint nálunk - mert a központban még nem frissített le a rendszerük, hogy Te már bizony CAM-et használsz. Pár óra múlva, vagy másnap már jöttek volna a csatik, kár volt ennyiben hagyni a dolgot. -
nfsu17
veterán
A 2. készülék, legyen az CAM, vagy STB 800-900Ft körül/hó, de nem találom sehol az oldalon.
Én a helyedben azt csinálnám, hogy a STB-ot egyelőre hagynám a francba, elkérném mégegyszer a CAM-ot, szerelő nélkül. Egy napig, vagy ameddig kell, szüttyögni vele, míg bejön az adás, mert be kell jönnie rajta. Ha nagyon nem megy, CAM vissza, STB újra ide. STB-al megnézni mi a helyzet, aztán ha nagyon kell, vehetsz CAM-et, de ha a Vidanetessel nem jön be, akkor nagy valószínűség szerint a technisattal sem fog jönni. Az idei, új CAMük már elég jó, sőt, nagyon jó.
Ilyet szoktak ajánlani, mikor keresed a csatornát.
Először gyári beállítás visszaállítása, terület finn, nyelv magyar, teljes keresés, gyors keresés, várni pár órát, majd újból, stb.
Nekünk alig kellett 20 perc és már volt adás, de nekünk LG van. -
nfsu17
veterán
Úgy tudom megy vett modullal is, mert régebb óta használják már egyesek, amikor még a Vidanet nem adta a CAM modult.
Tehát igen, ha veszel egyet, bele a kártyát, akkor mennie kell. De nem tudok erre garanciát vállalni. Mivel ingyen adja a Vidanet, én nem is vettem ezért. De mivel a tévé nem tud felvenni, ezért vettem egy felvevős boxot 2.-nak, szintén bele a kártya és megy.
Technisat modullal megy általában, akik úgy vették. -
nfsu17
veterán
Nekünk a kártyaillesztőt=CAM modul is a Vidanet adta, amint visszavittük a STB-ot. Ingyen.
Most úgy néz ki, hogy van ez a CAM modulunk, a Vidanet által, benne a Conax kártya, szintén Vidanetes, ez egy LG HD tévében, szuperül megy.
Van ezen kívül még egy Vidanetes gyári, ultragagyi STB is, benne a Conax kártya. Ez már havidíjas. Ebből kiszedtem a kártyát és egy magam vett jó minőségű STBban használom.
-
nfsu17
veterán
Én pont VidaNet-es vagyok és megy gyári STB nélkül a dolog (hála az égnek), LG tévével, a Vidás gyári CAM-el és kártyával.
Tehát a dolog működik, nálad nem tudom mi lehet.
De még másik STB-al is megy, csak a conax kártyával.Beüzemelés után mennyit vártál?
Pár óra azért lehet nem árt, míg aktiválódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged