- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
válasz
LSL1337 #10541 üzenetére
Az mindegy milyen megagiga brutál gép, nem kéne befagynia a tunnertól, azért mondom, ha tudod próbáld ki egy másik gépbe is, mert ott valami nem fasza vagy a tuner vagy a gép esetleg az is előfordulhat, hogy a tuner jól megy másik gépebe és a gép is jól megy másik tunerral.
-
Watt25
veterán
válasz
LSL1337 #10544 üzenetére
A fagyások tényleg nem normálisak.
Viszont, ha eljutottál már odáig, hogy elkezdett pislákolni a LED a tuner-en, de nem sikerült elérned, hogy egyfolytában világítson, akkor az nem a tuner hibája. Rossz a vétel. Kell jobb antenna. Esetleg, ha ilyen antennád van, akkor ügyelj arra, amit ott leírtam.
A botantennát pedig érdemes vízszintesen próbálni. -
egykettő
aktív tag
válasz
LSL1337 #10539 üzenetére
Ha az egész gép fagy, akkor ott tényleg valami hardver gond lesz. Ha van rá lehetőséged próbáld ki egy másik gépbe, abba is fagy? azért kérdezem, mert láttam már sok olyan gépet ami megfagy egy pendrivetól vagy restartol, ez a jelenség valami alaplap kompatibilitási hiba nem az usb kütyüvel van gond.
Egyébként nincs mit. -
egykettő
aktív tag
válasz
LSL1337 #10537 üzenetére
Az csak benne maradt, azon a 802őn van az rtl meg a tv2, stb. Neked a 601 kell, azon van az m1 amit te szeretnél.
Ha pislákol az usb az már jó, addig kell vele szopni amíg nem világít egyfolytában és ott rögzíteni valahogy, nekem most az ablakkal szembeni sarokban van, mert a többi ponton nem tudtam lefixálniszerk. ha elindítod a fájlt amit adtam ezt kéne lásd:
-
egykettő
aktív tag
válasz
LSL1337 #10535 üzenetére
Ne add fel, pont így voltam vele a mai napig.
Kimentettem a vlc lejátszási listámat, próbáld ezzel, ha ezt megnyitod vlc-vel akkor már csak az antennát kell mozgatni amíg nem kezd el világítani ez a kis fos led.
A kékhalál az valóban nem jó, nálam is fagyott de csak a hozzá adott blaze program a win az mindvégig stabil marad, nálad is így van?
A tsreader ezzel nem megy win7 64bit altt, nekem is csak xp32bit alatt ment, pedig ezzel lehet faszán keresni a jelet. -
Watt25
veterán
válasz
LSL1337 #10531 üzenetére
Indítsd el a VLC-t.
Media / Open capture device menüpont (CTRL+C)
Capture mode: DVB directshow
DVB type: DVB-T
Frequency: 610000
Bandwith: 8MHz
PlayJa, ezek még 1.x-es verziójú VLC-nél vannak így (nálam ez van), de a 2.0 sem különbözik nagyban...
Innentől már csak az antennát kell figyelni. Ha Af9014-es chipset-es a tuner-ed, akkor a rajta levő led segít a legtöbbet a behangolásban.
Ha nem működik, az nagy valószínűséggel nem a tuner hibája: rossz a vételi viszony ahol próbálod, jobb antenna kell. -
egykettő
aktív tag
válasz
LSL1337 #10517 üzenetére
Pont így vagyok vele én is, csak az m1(forma 1) érdekel, win7 64bit, és piros ledes kínai cuccal csüffögök én is
Most a IV. kerületben próbálkozok a melóból, ezzel a progival:tsreaderlite tudtam jelet fogni
, használni könnyű, csak elindítod a progit beírod a 610MHz-t és mehet a móka a kis antennával kell hadonászni amíg nem fogsz jelet.
Képet/ hangot még nem láttam/hallottam, dolgozni is kell és most sokat nem tudok vele baszakodni, majd otthon -
Watt25
veterán
válasz
LSL1337 #10514 üzenetére
Hozzáadott Blaze-t felejtsd el. Tölts le másikat, legalább a jó beállítás megtalálásához.
Antennát próbáld ablak közelébe rakni és figyeld a tuneren a LED-et 610MHz-en. (Egyfolytában világítania kell jó vétel esetén.)
Én a VLC-t szeretem, csak a csatornaváltás kényelmetlen vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Fujifilm X
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest