- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
Media Player Classic-Homecinema lejátsza a .ts-t
-
gdiwa
csendes tag
A .ts formátum elvileg a stream közvetlen mentése ? ... h264 -et mindenképpen át kell alakítani mpeg4 (divx-xvid) vagy mpeg2 dvd-be . Avidemux , Ulead szerkesztők , Sony Vegas , esetleg virtualdubmod. De még van jónéhány másik szerkesztő is . A HD formátumot csak kisebb méretre konvertálással lehet dvd-n lejátszani .mp4-ben is képes néhány program felvenni .
-
nrc
tag
A megoldás az amire micro is utalt és ati2 le is írta itt az elöző hozzászólásában.
Még esetleg annyit tennék hozzá, hogy mikor elmész abba a könyvtárba ahová DvbViewer programot telepítetted, akkor
- ha fut a program mindenképpen lépj ki belőle, majd
- először a filters alkönyvtárban lévő Unregister_DVBSource.exe-t
- majd az ugyanitt található Register_DVBSource.exe-t indítsd el.Erre az állítgatásra már sajnos nem emlékeztem, ezért nem írtam bele a DvbViewer beüzemeléséről írt hozzászólásomba..
Főleg azért volt könnyű elfeledkeznem róla, mert több alternatív tuner programot is kipróbáltam egymás után és az nem is maradt meg bennem, hogy pont ennél kellett ezt a kis játékot eljátszani még, hogy menjen a dolog.
-
nrc
tag
Hello!
Nekem Avertv Hybrid Volar HX usb tunerem van és a hozzáadott Avert 6-ot használva nálam is kb. 1 képet jelenít meg másodpercenként. A teszt sugárzás alatt volt olyan időszak is mikor folyamatos volt a kép, de nem ez volt a jellemző.
A jelenség okára még nem sikerült rájönnöm, de az biztos, hogy nálam az "Avermedia H.264 / AVC decoder" nevü codec-el van a gond.
Megoldás lehet egy másik dvb-t megjelenítő program használata, amiben lehet más codec-et is választani az Avermedia-n kívül.
Én a Dvbviewer-t használom Coreavc 1.7-es codec-el.
Érdemes letölteni még esetleg a HD Pack 1.8-at mert ez tartalmaz olyan codec-et is amelyik támogatja a DXVA gyorsítást, így tehermentesítve a cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest