Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hét évig frissül az új iQOO
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
Media Player Classic-Homecinema lejátsza a .ts-t

-
gdiwa
csendes tag
A .ts formátum elvileg a stream közvetlen mentése ? ... h264 -et mindenképpen át kell alakítani mpeg4 (divx-xvid) vagy mpeg2 dvd-be . Avidemux , Ulead szerkesztők , Sony Vegas , esetleg virtualdubmod. De még van jónéhány másik szerkesztő is . A HD formátumot csak kisebb méretre konvertálással lehet dvd-n lejátszani .mp4-ben is képes néhány program felvenni .
-
nrc
tag
A megoldás az amire micro is utalt és ati2 le is írta itt az elöző hozzászólásában.
Még esetleg annyit tennék hozzá, hogy mikor elmész abba a könyvtárba ahová DvbViewer programot telepítetted, akkor
- ha fut a program mindenképpen lépj ki belőle, majd
- először a filters alkönyvtárban lévő Unregister_DVBSource.exe-t
- majd az ugyanitt található Register_DVBSource.exe-t indítsd el.Erre az állítgatásra már sajnos nem emlékeztem, ezért nem írtam bele a DvbViewer beüzemeléséről írt hozzászólásomba..

Főleg azért volt könnyű elfeledkeznem róla, mert több alternatív tuner programot is kipróbáltam egymás után és az nem is maradt meg bennem, hogy pont ennél kellett ezt a kis játékot eljátszani még, hogy menjen a dolog.

-
nrc
tag
Hello!
Nekem Avertv Hybrid Volar HX usb tunerem van és a hozzáadott Avert 6-ot használva nálam is kb. 1 képet jelenít meg másodpercenként. A teszt sugárzás alatt volt olyan időszak is mikor folyamatos volt a kép, de nem ez volt a jellemző.
A jelenség okára még nem sikerült rájönnöm, de az biztos, hogy nálam az "Avermedia H.264 / AVC decoder" nevü codec-el van a gond.
Megoldás lehet egy másik dvb-t megjelenítő program használata, amiben lehet más codec-et is választani az Avermedia-n kívül.
Én a Dvbviewer-t használom Coreavc 1.7-es codec-el.
Érdemes letölteni még esetleg a HD Pack 1.8-at mert ez tartalmaz olyan codec-et is amelyik támogatja a DXVA gyorsítást, így tehermentesítve a cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Revolut
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hét évig frissül az új iQOO
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann