- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
Media Player Classic-Homecinema lejátsza a .ts-t
-
gdiwa
csendes tag
A .ts formátum elvileg a stream közvetlen mentése ? ... h264 -et mindenképpen át kell alakítani mpeg4 (divx-xvid) vagy mpeg2 dvd-be . Avidemux , Ulead szerkesztők , Sony Vegas , esetleg virtualdubmod. De még van jónéhány másik szerkesztő is . A HD formátumot csak kisebb méretre konvertálással lehet dvd-n lejátszani .mp4-ben is képes néhány program felvenni .
-
nrc
tag
A megoldás az amire micro is utalt és ati2 le is írta itt az elöző hozzászólásában.
Még esetleg annyit tennék hozzá, hogy mikor elmész abba a könyvtárba ahová DvbViewer programot telepítetted, akkor
- ha fut a program mindenképpen lépj ki belőle, majd
- először a filters alkönyvtárban lévő Unregister_DVBSource.exe-t
- majd az ugyanitt található Register_DVBSource.exe-t indítsd el.Erre az állítgatásra már sajnos nem emlékeztem, ezért nem írtam bele a DvbViewer beüzemeléséről írt hozzászólásomba..
Főleg azért volt könnyű elfeledkeznem róla, mert több alternatív tuner programot is kipróbáltam egymás után és az nem is maradt meg bennem, hogy pont ennél kellett ezt a kis játékot eljátszani még, hogy menjen a dolog.
-
nrc
tag
Hello!
Nekem Avertv Hybrid Volar HX usb tunerem van és a hozzáadott Avert 6-ot használva nálam is kb. 1 képet jelenít meg másodpercenként. A teszt sugárzás alatt volt olyan időszak is mikor folyamatos volt a kép, de nem ez volt a jellemző.
A jelenség okára még nem sikerült rájönnöm, de az biztos, hogy nálam az "Avermedia H.264 / AVC decoder" nevü codec-el van a gond.
Megoldás lehet egy másik dvb-t megjelenítő program használata, amiben lehet más codec-et is választani az Avermedia-n kívül.
Én a Dvbviewer-t használom Coreavc 1.7-es codec-el.
Érdemes letölteni még esetleg a HD Pack 1.8-at mert ez tartalmaz olyan codec-et is amelyik támogatja a DXVA gyorsítást, így tehermentesítve a cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged