- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Mivel a tunerkártyára csatlakozó infrajelet a WinLIRC bizonyára nem fogja érzékelni, inkább a következőt kellene megnézni:
Nyitsz egy szövegszerkesztőt és a távszabályzóval megpróbálsz bele "gépelni". Néhány infrás cucc ugyanis így működik.
Ha billentyűkombinációkat is bocsát ki, az így nem látható, csak ha nyitsz egy bármilyen parancsikont (jobbklikk, tulajdonságok) ahol a billentyűkombós mező teszi láthatóvá ezeket a parancsokat. Vagy egyéb program, médialejátszó stb. beállításai között is van ilyen lehetőség.
Ha semmit nem tudsz kinyerni, akkor ilyen módon nem kompatibilis, csak önmagával tunerrel, illetve annak programjával.
Én végül egy olyan tunerkártya USB infravavőjét tudtam kiválóan felhasználni, ami a tunertől függetlenül működött, szabvány USB-HID billentyűzetként jelent meg a Windowsban.
-
Kernel
nagyúr
Bemenő adatot érzékel?
WinLIRC alapesetben csak a soros portot kezeli, ha jól emlékszem, nekem is azon működött, egy házilag épített infravevővel, amit a honlapján ajánlottak hozzá.
Szerk: de mint nemrég is írtam, manapság én már nem kínlódnék vele (voltak ott stabilitási gondok is), mert azóta olcsóbbak lettek a rádiós egerek, billentyűzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest