Hirdetés
- Google Pixel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Mivel a tunerkártyára csatlakozó infrajelet a WinLIRC bizonyára nem fogja érzékelni, inkább a következőt kellene megnézni:
Nyitsz egy szövegszerkesztőt és a távszabályzóval megpróbálsz bele "gépelni". Néhány infrás cucc ugyanis így működik.
Ha billentyűkombinációkat is bocsát ki, az így nem látható, csak ha nyitsz egy bármilyen parancsikont (jobbklikk, tulajdonságok) ahol a billentyűkombós mező teszi láthatóvá ezeket a parancsokat. Vagy egyéb program, médialejátszó stb. beállításai között is van ilyen lehetőség.
Ha semmit nem tudsz kinyerni, akkor ilyen módon nem kompatibilis, csak önmagával tunerrel, illetve annak programjával.
Én végül egy olyan tunerkártya USB infravavőjét tudtam kiválóan felhasználni, ami a tunertől függetlenül működött, szabvány USB-HID billentyűzetként jelent meg a Windowsban.
-
Kernel
nagyúr
Bemenő adatot érzékel?
WinLIRC alapesetben csak a soros portot kezeli, ha jól emlékszem, nekem is azon működött, egy házilag épített infravevővel, amit a honlapján ajánlottak hozzá.
Szerk: de mint nemrég is írtam, manapság én már nem kínlódnék vele (voltak ott stabilitási gondok is), mert azóta olcsóbbak lettek a rádiós egerek, billentyűzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann