- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1977
csendes tag
válasz
J.J. András #1475 üzenetére
Én pont azért vettem olyan receivert, ami egyaránt tud mpeg2-t + mpeg4-t és HD-t is, mert tartottam attól, hogy jó magyar szokás szerint variálni fognak a formátumokkal és ezáltal a pénztárcánkkal, meg az idegeinkkel
.
Kab-hegyről egyébként már stabilan megy a műsor, bár még csak a 61-esen, de úgy hallottam biztos forrásokból, hogy ez már maradni is fog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
J.J. András #1480 üzenetére
Első kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nincs DVB-T tunerem a PCben.
Másik kérdésedre már több választ is láthatsz a fórumban. DunaTV HD és Agronomia fogható jelenleg és tervezik (folyamatban van a szerződés kötés) m1, m2, TV2, RTL Klub, Viasat3, HírTV, ATV-vel.
-
törölt tag
válasz
Nyugat-Európában is át fognak térni a közeli jövőben MPEG4-re. Lehet előbb, mint hogy itt normális sugárzás legyen.
PC-s vonalon a hw-nek csak DVB-T demodulálásra kell képesnek lennie, minden más sw függő.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Olyan TV-ért nem kell ausztriába menni, néhány hónappal ezelőttig itthon is szinte csak mpeg-2-es tv-ket árultak, bár most se túl sok mpeg4-es van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Azért MPEG-4 mert ebben a rendszerben kétszer annyi transponder vagy miaszösz lehetséges az MPEG-2-vel szemben.
Ebből egyenes arányban következik, hogy az üzemeltetés költsége is feleannyi lesz az AntennaHungáriának ha tele lesznek a frekik.
Őket meg egy cseppet sem érdekli, hogy emiatt rengeteg ember set-top-box megvásárlására kényszerül. Tuti még abból is hasznot húznak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest