- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
sssirius #13994 üzenetére
Helo!
Én sajnos bevállaltam egy ilyen szobaantennát. Tetszett, hogy viszonylag kicsi és állítható 36DB-ig az erősítés rajta. Egy USB-s tunerhez kellett volna, mert a hozzáadott kis bottal az egyik mux jött be rendesen, a másik csak akadozva. Gondoltam, ha már kicsivel is jobb, elég is lehet.
Gyakorlatilag rosszabb volt, mint botantennával, így vissza is vittem és szerencsére becserélték egy Evolve Eye-re, ami még olcsóbb is volt 1k-val.
Kellemesen csalódtam, mert nálam ez szuprül dolgozik és minden jön tökéletesen. Én csak ajánlani tudom, persze csodára ez sem lesz képes. -
csendes
addikt
válasz
sssirius #13994 üzenetére
Olyan erősítős szobaantennával érdemes próbálkozni, ahol állítható az erősítés. Ezen úgy tűnik, hogy fix. A túl nagy erősítés fölöslegesen rontja a jel-zaj viszonyt (ez DVB-T-nél kevésbé zavaró), és az adó közelében telítésbe is viheti a jelet. Ezzel együtt mindig a kipróbálásnál derül ki, hogy megfelelő-e egy szobaantenna; akár ez is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest