- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
donhada #8487 üzenetére
Pontosan milyen géped van? Biztosan elég gyors ahhoz, hogy digitális tévét nézz rajta?
Csak nagyon régi gépeket (pentium 3-as korszak körüliek) ismerek, amelyekben még nem volt usb 2.0. Usb 1.1-gyel nekem sem ment a digitális tunet, amikor egyszer a p3-as gépemben is kipróbáltam. Ez teljesen logikus is, mivel 25 megabites egy mux tartalma, de az usb 1.1 csak 12 megabitre képes, így nem tudja lejátszani.zhagyma: gondolom nem csak a hd adáshoz kell az usb 2.0, mert a teljes mux átkerül a gépre és szoftveresen válogatja ki belőle a nézni való csatornát.
Úgy emlékszem hogy a blaze video 6-ossal mennek a tv adások, legalábbis ilyet kaptam a kínai tunerekhez én is. Persze elég régi program, de ha nincs jobb akkor azért működik (bár az rtl és tv2 hangját nem emlékszem hogy jól játszotta e le).
-
Kernel
nagyúr
válasz
donhada #8483 üzenetére
Blaze 6.0 nem egy szimpatikus kinézetű cucc, ráadásul nem is tudja lejátszani (dekódolni) az MTV vagy RTL Klub videókat (melyek letöltési linkjét pár napja ide is beraktam, tesztcélokra).
Ez viszont:
http://www.blazevideo.com/download.htm
BlazeVideo HDTV Player Standard 6.6
Viszi a magyar stream-eket, csak ez egy 14 napos próbaverziós program, illetve meg is vásárolható. De szerintem próbáld ki inkább a VLC-t, ingyen. Az USB 2.0 viszont kell hozzá gondolom, főleg a HD adáshoz.
Vannak itt driverek is, ami esetedben valószínűleg már telepítve van, de aki önmagában használja a VLC-t, annak talán ez is szükséges lehet:
-
m_kovacs
tag
válasz
donhada #8483 üzenetére
"USB 2.0 Kiosztás - ami nekem nincs"
Ez mit jelent? A számítógéphez USB 1.0 szabványú kapcsolat van csak?
Ha nem, hanem USB 2.0 szabvány szerint csatlakozik, akkor további kérdesek: Hol van a vételi hely? van elegendő térerő? Melyik adótoronyból melyik mux-t szándékozik venni? Van szabad rálátás az adóra? Mekkora a processzor teljesítménye? Megfelelő a videókártya teljesítménye? Telepítve vannak-e a h.264 enkódolásához megfelelő kódekek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest