- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Nem tudom mennyire hosszú távra tervezel, de ha olvastad a Digi topikot, a legtöbb tipp arrafelé megy, hogy vagy kódolják a DVB-C jelet és modul/box fog kelleni (ez még a jobbik eset) vagy átállnak IPTV-re.
Szóval ennek tudtatában nézelődj, mert nem olcsó beruházás, én leginkább CI+t támogató linuxos boxot néznék, pl. Zgemma H9 combo.
A rossz hír az egészben, nem nagyon van külön csak T2/C tuneres linuxos box, leginkább combo (műholdas + kábeles) tunerrel szerelt, így jóval drágább. (Főleg ha nem használnád ki a műholdvevő képességeit). Viszont cserébe ezek mindent teljesen kikódolva vesznek fel (A CI+ al kikódolt adásról nem tud nyilatkozni egyedül, mert ilyenem nincs).A mezei egyszerű Amiko boxoknál a kódolt adókról a felvételbe rak egy id-t és csak azon a boxon tudod visszanézni, amin felveted (@Kenderice, erre gondolt a kérdező "kódolás" alatt). Ha el tudod engedni azt, hogy máshol (PC, stb.) archiváld a felvételeket, sokkal olcsóbban megúszod egy "buta" box-al. (Személyes megjegyzés, nekem kb. 2008 óta van olyan műholdvevőm, ami tud felvenni pendrive-ra/hdd-re, de egy kezem meg tudom számolni hány felvételt mentettem el későbbre. Minden letölthető már a virágboltból vagy streamelhető.)
-
Kenderice
senior tag
-
zhagyma
őstag
A DVB-C tuner kártya tökéletes választás. A kiszemelt videókártya szerintem ideális HTPC-be. Az 512 Mbyte videómemóriával szerelt változatok ajánlottak a HD videó "szaggatásmentes" kikódolásához (így a Blu-Ray bitsream sebessége sem fog kifogni rajta). Kisebbet én sem vennék.
Ha van linux-os "vénád" esetleg linux és XBMC lehet a megfelelő. Amennyiben windows és nem akarsz sokat "tökölni": HomeSys, DVBViewer, Médiaportal tünik jó választásnak szigorúan windows 7 alatt. Nagyobb memória esetén a Windows 7 x64-l sem lesz semmi bajod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest