- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cbmfan #15449 üzenetére
A technisat-okban van CI+ olvasó, de még nem találkoztam(tunk?) olyan embörrel, aki vett volna, és be is számolt volna a tapasztalatokról. Ennyi + még egy kicsi, és ci+-os TV-t kapni ennyi pénzért, ami tud USB-s lemezre felvenni.
Szerintem ha a dvd felvevő bonyi volt, a dvb-c felvevő sem arat nagyobb sikert. Még ha el is tanul pár dolgot, az élő adás és a felvételek közötti váltás, pláne a timeshift, összezavarja. Anyumnak még a timeshift is bonyolult.
-
csendes
addikt
válasz
cbmfan #15447 üzenetére
Szerintem jobban megéri "PVR"-es DVB-C dobozt venni 20 ezer Ft alatt, ami USB-n keresztül pendrive-ra vagy külső merevlemezre tud felvenni; az utóbbi esetben lehet, hogy kell külső táp. Ha kódolt adások is kellenek, akkor kell CI+ foglalat is a Digi Smart Card-hoz [link], de a kódolt adást valószínűleg nem fogja tudni felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest