- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cbmfan #15449 üzenetére
A technisat-okban van CI+ olvasó, de még nem találkoztam(tunk?) olyan embörrel, aki vett volna, és be is számolt volna a tapasztalatokról. Ennyi + még egy kicsi, és ci+-os TV-t kapni ennyi pénzért, ami tud USB-s lemezre felvenni.
Szerintem ha a dvd felvevő bonyi volt, a dvb-c felvevő sem arat nagyobb sikert. Még ha el is tanul pár dolgot, az élő adás és a felvételek közötti váltás, pláne a timeshift, összezavarja. Anyumnak még a timeshift is bonyolult.
-
csendes
addikt
válasz
cbmfan #15447 üzenetére
Szerintem jobban megéri "PVR"-es DVB-C dobozt venni 20 ezer Ft alatt, ami USB-n keresztül pendrive-ra vagy külső merevlemezre tud felvenni; az utóbbi esetben lehet, hogy kell külső táp. Ha kódolt adások is kellenek, akkor kell CI+ foglalat is a Digi Smart Card-hoz [link], de a kódolt adást valószínűleg nem fogja tudni felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest