- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
cbmfan #15449 üzenetére
A technisat-okban van CI+ olvasó, de még nem találkoztam(tunk?) olyan embörrel, aki vett volna, és be is számolt volna a tapasztalatokról. Ennyi + még egy kicsi, és ci+-os TV-t kapni ennyi pénzért, ami tud USB-s lemezre felvenni.
Szerintem ha a dvd felvevő bonyi volt, a dvb-c felvevő sem arat nagyobb sikert. Még ha el is tanul pár dolgot, az élő adás és a felvételek közötti váltás, pláne a timeshift, összezavarja. Anyumnak még a timeshift is bonyolult.
-
csendes
addikt
válasz
cbmfan #15447 üzenetére
Szerintem jobban megéri "PVR"-es DVB-C dobozt venni 20 ezer Ft alatt, ami USB-n keresztül pendrive-ra vagy külső merevlemezre tud felvenni; az utóbbi esetben lehet, hogy kell külső táp. Ha kódolt adások is kellenek, akkor kell CI+ foglalat is a Digi Smart Card-hoz [link], de a kódolt adást valószínűleg nem fogja tudni felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest