- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
válasz
scream24 #5533 üzenetére
Na urak ugytünik a dolog megoldodott. Lehoztam az antennát a padlásról, teljesen átkábeleztem, pörgés, forgás: semmi. Levittem, kivittem, felvittem: semmi. Már éppen pályára akartam állitani egy erös dobás kiséretében, mikor, gondoltam adok egy ujabb esélyt. Az antennát darabokra szedtem, az egészet felpóliroztam, összeraktam, vissza a szobába, összedug, pörgés, forgás: és láss csodát, müködik. Kicsit pöcsörésztem a rögzitéssel a felmenöi emlegetése közben, de utánna belekuksiztam ebbe a nyitó ünnepségbe. Nem volt rossz, de majd ma ugrik a majom a vizbe, hogy megérte e ennyit szenvedni. Nem tudom a politozás miben segitette a folyamatot de ugy tünik a bő 20 év oxidácio odabaszarintott.
Köszi aki próbált segiteni. -
AMDFan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest