Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
válasz
scream24 #5533 üzenetére
Na urak ugytünik a dolog megoldodott. Lehoztam az antennát a padlásról, teljesen átkábeleztem, pörgés, forgás: semmi. Levittem, kivittem, felvittem: semmi. Már éppen pályára akartam állitani egy erös dobás kiséretében, mikor, gondoltam adok egy ujabb esélyt. Az antennát darabokra szedtem, az egészet felpóliroztam, összeraktam, vissza a szobába, összedug, pörgés, forgás: és láss csodát, müködik. Kicsit pöcsörésztem a rögzitéssel a felmenöi emlegetése közben, de utánna belekuksiztam ebbe a nyitó ünnepségbe. Nem volt rossz, de majd ma ugrik a majom a vizbe, hogy megérte e ennyit szenvedni. Nem tudom a politozás miben segitette a folyamatot de ugy tünik a bő 20 év oxidácio odabaszarintott.
Köszi aki próbált segiteni. -
AMDFan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest