- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #9586 üzenetére
Gondolom, hogy nem könnyű. Az általad említett dolgok miatt írtam én is azt, hogy a teszt része lenne a szubjektív teszt is a nyers adatok kinyerésén kívül.
Az viszont meglepett, hogy ennyire gyorsan változnának a körülmények. Ez tényleg így van? A szolgáltató gyakran változtatják a forrásukat, technológiájukat? Mennyire jellemző ez?Az is egyértelmű, hogy függ az eszköztől, amin nézzük, de hát éppen ezért kellene ezt egyetlen TV-n eljátszani, hiszen a cél itt a különbségek kiemelése lenne, nem az abszolút minőség megállapítása.
Illetve ha én kerülhetnék ilyen szituba, hogy egy ilyen tesztet elvégezhessek én két egyforma TV-vel csinálnám. A két TV-t ugyanarra a csatornára kapcsolnám, de két különböző szolgáltatótól. Felállítanék egy relációt, aztán valamelyik TV-n szolgáltatócsere. Vagyis, buborékrendezés.Elvileg szépen kijöhetne így egy sorrend. (Persze jó lenne figyelni olyan részletekre is, hogy olyan műsor közben hasonlítunk, amely közben jellemzően sok gyors mozgás, villogás van, mert ugye ezekben az esetekben válik szabad szemmel is láthatóvá a digitális technika (MPEG tömörítés) hátránya...)
Szóval, tényleg nem lenne egyszerű, de nagyon hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest