Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Úgy tűnik kedvezőbb tapasztalatokat szereztél a Tesco-s antennával, mármint a vételi képességei tekintetében. Szerintem is a vakok "között látó típus".
Gondolom azt sejted a korábbi megnyilatkozásaimból, hogy általában az aktív szobaantennák szegmense nem a kedvencem. Vélhetően a beépített szélessávú erősítő által a jellel együtt erősített, minden irányból beeső zajtól válnak általában rosszabb irány- és zajérzékennyé a Tesco-s antennával szemben. Ha megbocsátasz most nem számolgatok. Ránézésre a Tesco / Thomson (erősítő nélkül) párosból a Tesco nagyobb nyereségű a direktort megtestesítő pálcikák miatt. Mivel így szűkebb a nyilásszöge ezért irányérzékenysége is jobb. A legutolsó pálcika (reflektor) miatt van némi előre / hátra zajviszony javulás és némi nyereség növekedés is. Így a tapasztalataid nem véletlenek.
Az általam szétszedett Tesco kapott egy új dipolt (rézből) és egy tisztességes koax-t ráforrasztottam. Nekem ezután már hozta ami tellik tőle, de ez nem általános mivel egy átalakított változatról volt szó és ha jól emlékszem egy nyaralóba került "örökbe".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 3
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- ASUS ROG Ally
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Krom Karrier 4-in-1 RGB gamer készlet! Egér+Billentyűzet+Headset+Egérpad
- Gamer Pc - Ryzen 5 5500, 3060Ti, 512gb SSD
- Gamer PC - i5 12400f, 3070, 32gb RAM
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest