Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Mi az az m2t?
Az egy fájl formátum, MPEG-2 Transport stream. De ahogy nézem a Kaffeine simán rögzíti a a H264 ts-t, vagyis ez csak a kiterjesztés.
Ha nem hibás a stream, akkor szépen, gyorsan beolvassa, megnézem mit akarok megtartani, majd eleje, vége, cut és kimenti szintén .ts-be, mint amiben volt, nem nyúl bele, nem csúszik el a hang, stb.
Ez a legjobb. Minél több a konverzió, annál rosszabb az eredmény.
-
upszilon
őstag
Mi az az m2t?
Nézd, W7 alatt nem tudom használni a Freecom donglemat. Linix alatt (Ubuntu 10.10) pedig a Kaffeine m2t-ben rögzít. Namost, ha felveszek egy HD-s filmet, akkor azt én nem szeretném átkódolni, mivel ki tudom küldeni a TV-mre. Jó az nekem úgy m2t-s alakban, csak le szeretném szélezni, ki szeretném vágni a hirdetéseket Vagyis SPLIT-telni szeretném, nem igazán vágni, nem átkódolni.
Én ezt a ts cuttert használom, meg a tsdoctort (...)
Tehát nálam nem az mpeg4-es fáljok valódi vágásáról van szó, hanem a HD-s mpeg4-es transzport-szteamok splitteléséről. (Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.) Ehhez keresek akát linux, akát w7 alá valóban működő megoldást.
Egyébként a linux alatt az avidemux szépen vágná az mkv-ba átfordított (nem átkódolt) anyagot. Ehhez jó segítséget ad a terminálban futtatható Mediainfo, ami megmutatja a hang-elcsúszást ms-ben. (Ilyet sem találtam W7 alá eddig.) Most jönne az átfordítás mkv-ba, de HD-s anyaghoz valóban jól működő átfordítót linuxban sem találtam eddig.
Szóval nekem mostmár mindegy lenne, hogy W7, vagy Ubuntu, csak működjön rendesen. Tudtok valóban működő, kipróbált megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann