- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
Capella #4736 üzenetére
Van nekem is egy is Thomson ANT55-ös antennám, így némi összehasonlítást tudtam végezni a Tesco-s antennával.
Analógban az ANT55 tűnik jobbnak, mert azzal egyszerre jön jól az m1, rtl és a tv2 is, míg ha a teszkós antennával rtl és tv2 jó, akkor az m1 gyenge minőségű.
Digitálisnál ugyanazon a vételi helyen míg a teszkós antennán az elérhető max. jelerősség 71, addig a Thomsonnal 63-ig sikerült eljutni.
A próbához az ANT55 teleszkópjait nem szedtem le és az egész összehasonlítás elég hevenyészett volt, mindössze néhány percet szántam rá, nem foglalkoztam sokat egyik antenna beállításával sem.
Megnéztem hosszabbítással és így a megnövelt teljesítménnyel már nálam is jó minőségben jönnek be az adások a 6-7m-es kábelre kötött passzív antennával. A jelerősség ugyan 60 alá csökken, de a minőség továbbra is 100%-os.
Casoli
Sajnálom, hogy nem jött össze, főleg, hogy nemsokára kezdődik a téli olimpia, amit így HD-ban is lehetne nézni.Azért leírom néhány tapasztalatomat a vétellel kapcsolatban, hátha egyszer még érzel kedvet egy újabb próbához:
- az usb-s a tunert csak egy eredeti hátlapi csatlakozóra ajánlott csatlakoztatni, oda is egy nagyon rövid (max.5-10cm) usb hosszabbító kábel közbeiktatásával, hogy így is távolabb kerüljön a számítógép által keltett zavaroktól.
- az antennát érdemes a vízszintes síktól felfelé vagy lefelé megdöntve is kipróbálni, nekem pl. kicsit felfelé a plafon felé szeret nézni. A jelerősség szempontjából nálam sokat számít néhány fok vagy centiméter elmozdulás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest