Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
kugyu21
üzenetére
Örülök, hogy sikerült valami eredményt elérni, még ha közel sem teljes a siker.
Pedig nagyon bíztam abban, hogy esetleg a VGA gyorsítás megoldja a problémádat.
Nekem egy ATI Radeon 9600-as kártyám van a kisebb gépemben, de a specifikáció szerint az nem tudja a DXVA-t és valóban nem is megy hiába kapcsolom be (ugyanúgy 100% a proci terhelése, mintha kikapcsolnám).
A te 9550-esed viszont egy újabb kártya ami a specifikáció szerint szerint támogatja a DXVA-t és említik itt még a DTV/HDTV dekódolás képességét is.
Emiatt gondoltam azt, hogy esetleg menne így a folyamatos lejátszás.
Esetleg még érdemes lehet ellenőrizni, hogy amikor Cyberlink vagy az Arcsoft codecet használod a DvbViewerben és megjelenítés közben a "View/Filters" menüpont alatt az éppen használt video decoder-re kattintasz, akkor ott be van-e kapcsolva a DXVA.
Ha be van, akkor úgy tünik a leírásban állítottakkal ellentétben mégsem támogatja a kártya ezt a funkciót..

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann