Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
SFN. Szerintem az SFN sem okozhat ilyet. Ha az átvitel során keletkezik hiba, akkor a transport streamben szereplő összes mpeg streamben kellene hibának lennie. Egy eset még lehet. Az adó oldalon a modulátort etetni kell adott sebességgel. Az mpeg stream kódolás és a transport stream muxolás és modulálás szinkronban kell hogy menjen "élő" esetben. Ha valamelyik mpeg stream késik, akkor ki kell pótolni a transport streamben például "vezető nullákkal". Vagy az AH mpeg kóderben, vagy az AH-MTV / AH-DUNATV kapcsoltaban lehet hiba. Perzse ez csak tipp.
Na idénre ennyi. BUÉK!
-
zhagyma
őstag
Valóban. A két stream-es üzemmód sem magyarázza az m1HD jó, m2HD rossz esetet.Utólag rájöttem. A két stream-es üzemmód használatát én is extrémnek gondolom és nem olvastam el a részletes specifikációját.Valamiért hibás a transport stream-ben az m2HD, dunaHD. A modulátor nem vizsgálja stream hibamentességét, viszont egy profi mpeg kódernek ilyenkor azért "visítania" illene az AH-nál. Szóval továbbra is érdekes ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann