- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
romulan
tag
válasz
romulan #2026 üzenetére
A jelminőség minden antennánál 95%, de sok az egyéb elektromágneses zavar, ami jelkihagyást, kockásodást okoz. A lepkéknél sikerült a zavarokat csökkenteni kb. huszadára AM rádióknál használatos ferritrudak megfelelő elhelyezésével. Ez a módszer a yaginál nem vált be.
A yagi csak a tervezett 55-ös csatornán működik, ami azt jelenti, hogy jó a tervezőprogram, másrészt minden csatornára külön antenna kellene, ami kellemetlen.
A lepkéket egy amerikai fórumban talált 7"-os szabály szerint készítettem, a szárak 7" hosszúak és a csúcsok is 7" távolságra vannak. A szárak végén a távolság 3".
A mérések szerint ez az antenna típus az 50-60 csatorna környékén teljesít a legjobban.Az egyes antennák közül az átalakított Hirschmann hajszállal győzött, erre végül hátul rácsavaroztam az árnyékoló rácsot is. A másik két antenna teljesen egyenértékű.
Az antennákkal elért jelszint 79-84% a Strong 8300 vevő szerint. A lepkét belül az ablakpárkányra helyeztem, keletre néz. Helyet lényegében nem foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 mini snow White // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest