Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Szinte biztos hogy az antenna és a kábel a titok nyitja. A kábel szét van osztva legalább 4 irányba, valahol nem is T dobozzal hanem csak simán össze vannak forrasztva és szigetelő szalagozva (szükség nagy úr
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 4
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Projektor topic
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Erősítve sincs, pedig az osztásnál kellene. Biztosan összeszed így egy rakás zajt. Ezek fényében azért nem olyan rossz az eredmény, de figyelembe véve hogy a tv2 és RTL Klub ami Szentesről jön gyakorlatilag tökéletes képpel jön (igaz CRT TV -n nézve ami elrejt valamennyit a zajból) kicsit többet vártam. Bár ha tényleg 15% -on mennek akkor ezen nincs mit csodálkoznom. Az biztos, egyenlőre nem fogok költeni a DVB-T -re, ez a csatorna kínálat nekem egy fillért nem ér meg.
wassermann