Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Egyelőre nem tapasztalom azokat a korlátokat, mondjuk szigorúan csak tévézésre használom az Astrometat. De egyelőre úgy érzem, hogy a DVBViewer-rel ez a legjobb páros, amit eddig használtam. A kezelőfelületet magamra szabni, és a programot beállítgatni eltartott egy darabig, de azóta teljes a luxus. Kibővítve két fekete Leadtek távval, a kanapé két oldalán, minden megvan.
Egyedül ez a zsákbamacska dolog foglalkoztat néha, nem tudom meddig fog működni, talán kéne még egy tartalékba.
A nagy méretet nem értem, nagyjából akkora, mint a korábbiak(kivéve Palmtop TV kategória). De ha kétszer ekkora lenne sem érezném hátránynak, elfér a gép mögött. Az összes eddigi hasonló vevőm 50 centis zsinóron lógott.
Persze az ideális egy normális, belső vevő lenne, de azon kívül, hogy nem foglal kívül plusz helyet, más előnyét hirtelen nem érezném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Ulefone Armor 33 Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann