Hirdetés
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A potplayernél be kell valami különlegeset állítani, hogy működjön.
Ha ez most kérdés, IT9135 tunerrel kísérletezve én is állítottam már mindent, stream-azonosítókat átírtam decimálisból hexa formátumba (ahogy a beállításoknál is szerepel), de még nem bírtam rávenni, hogy nálunk is működjön ez a koreai program. De ha sikerülne ráhangolni, még dekódolásnál is lehetnek további gondok, mert MPEG2 dekódereket lehet választani a tunerhez, vagy pedig Custom CLSID, ami újabb fejtörő.
Eleve azt sem világos hogy a BDA-eszköz megnyitása után miért dob fel folyton pluszban három üres ablakot, de ugyanezt csinálja a szintén koreai a KMPlayer is, ha jól emlékszem.
Nyilván vannak más programok is tunercélra, csak én is kíváncsi lettem volna, hogy ebből mit lehetne kihozni, mert más szempontból lehetett volna előnye, a lejátszáshoz egyébként jól bevált PotPlayer használatának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL STAGE 2 9634
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann