- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10401 üzenetére
Edisionnak vannak jó és megbízható készülékei (német márka), amikhez elég sok moddolft fw elérhető (német és olasz sat oldalakon elérhetőek a moddok, illetve www.ichliebe.tv a fő oldal, de az nem mindig érhető el).
Én most vettem a napokban dvb-s/dvb-t combót (mini 2in1), van benne minden, pvr, hdmi, scart, spidf, timeshift, lejátszik kb minden filmet, és még sorolhatnám.
Lehet felvenni adónként és transponder/muxonként is, 2 kártyaolvasó és két ci modul befogadóhelye van.A drágább ip verziónak lan csatlakozója is van.
Azt hiszem van dvb-c/dvb-t combójuk is, de kétlem, hogy lenne hármas eszközük.
Nem olcsó készülékek, de nagyon megbízhatóak, esetleg ha olcsóbban érdekel, nézz körbe a néme ebayen.
Upc májusban vezeti be az stb nélküli előfizetést, ott viszont majd a ci modult kell bérelni (továbbra is pofátlanság, de legalább van egy kis előrehaladás).
zsigus: 100k-ért butaság hd ready plazmát venni, annyiért már kapsz full hd lcd-t is, ami nem hulladék.
De igen, digitális adás mellé mindenképpen érdemes "lapos tv-t" venni. -
zsigus
őstag
válasz
CoolBoy323 #10401 üzenetére
De már elmondtam kétszer, hogy egy STB nem lesz jó médialejátszónak.
Nem kezelik a hangsávokat (= nem lesz hang bizonyos videóknál), és előfordulhat, hogy egy picit magasabb bitráta és már el sem indul a videó (pl. a tavalyi Pana TV-men egy 9,7 Mbps mkv el sem indul, és ebben sincs sztem jobb médialejátszó).
Egy 12e Ft-os médialejátszóval viszont már elvileg nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged