Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz Zanik #5499 üzenetére

    Nekem ilyen van, elég minőségi darabnak néz ki maga a vevő, és a távirányítója is.
    A távirányító fekete, nekem nagyon tetszik (és nem ez a sokszor szokásos "ultravékony paneles" gagyi kivitel). Ha kell csinálhatok róla képet is, neten én nem nagyon találtam előtte.
    A Leadtek driver és szoftvertámogatása nagyon is jónak mondható (főleg azoknál a gyártóknál, amelyek nem tunergyártásra szakosodtak, és egyébként hiába jó márkák, ezen a területen nincs nagy tapasztalatuk).
    Win7 x64 driverrel nem hallottam hogy gond lenne, bár én x86-ot használok, úgyhogy kipróbálni nem tudtam.
    De az ilyen MSI és hasonló gyártók driverei ennél jobbak biztos nem, max, rosszabbak lehetnek.
    Ez a gyárilag adott szoftverre végképp igaz, a DXVA meg pl. tényleg bugos benne, de a többihez adottban nincs is ehhez hasonló dolgokra lehetőség.
    Egy jó részük még mindig nem kezeli az MPEG4-es adást...
    Van aki nem is ad saját szoftvert a tuneréhez, és még talán ez a bölcs megoldás, mert ha tudják hogy nem tudják megcsinálni normálisra, akkor vesznek egyet hozzá az alternatív szoftverek közül, és nem szivatják a usereket egy hulladék programmal.
    De egyébként szerintem nagyon is sokat tud a Leadtek szoftvere.
    Ja és bzoley-nak hála, teljesen magyar. :)

    De az alternatív szoftverek így is többet tudnak jóval, én is áttérek majd ilyenre (elég bonyolult dolgokat akarok megvalósítani, amit sajnos könnyen lehet hogy egyetlen szoftver sem fog tudni...), de eddig nem volt időm rá.
    Viszont az jól jött, hogy simán felrakva a drivert, és a gyári szoftvert, megy minden lényeges dolog alapból, pár perc volt csak az egész beüzemelés "átlagfelhasználó szinten" - ez sok tunernél nem így van.
    A DXVA kicsit képibás, de ritkán, nem zavaró szerintem.
    De pl. ilyeneket is tud, hogy online streaming a vett adásból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák