Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Virág et.
üzenetére
Nem, magyának a kártyának.
És így nem kell kártya olvasó modul (CAM modul), hanem közvetlenül a kártyát olvasod.
Csak a szolgáltatók néha nem szeretik ezt a módszert, de úgy tudom "megtűrik".
Mivel a CAM modul kb. 14e ft !
Ezt amúgy TV-hez - persze ha van benne MPEG DVB-T tuner - mindenképp kell venned.Csak a pontosítás kedvéért:
A Kódkártya olvasás céljára való PCMCIA slotot CI slotnak hívják.
Ebbe megy bele a CAM modul, és majd abba bele a szolgáltatótól kapott kártya (ami olyasmi formátumú, mint egy bankkártya).Ja és ha nem ezzel a közvetlen-kártyaolvasós módszerrel (megnézem már, mi ennek a neve pontosan) akarsz PC-n nézni kódolt csatornákat, akkor sokkal bonyolultabb és drágább megoldás kell, mivel a Conax Cas 7-es CAM modulon kívül egy olyan DVB-T vevő is kell a gépbe, amire lehet csatlakoztatni CI-slotot (álltalában egy szalagkábel van erre - egy az IDE csatihoz hasonló csatlakozóval a kártya nyákján).
Kivétel az USB-sek, az egy nagyobb doboz, és abban van egy CI slot - de ezek meg méginkább drágábbak.
Szóval az ilyen csatlakozós kártyák jóval drágábbak + még kell a PCMCI foglalat rész, amit szintén drágán adnak, de ezt elvileg házilag is meg lehet csinálni mondjuk.
De külön a géphez, és nem közvetlenül a kártyához kötött PCMCIA foglalat nem működne én úgy tudom.
De szóljatok, ha nem így van ez.A minőségéról eddig nem hallottam túl jókat
Hát sajnos ettől féltem.
De hol olvastál erről ?
Mármint most ugye az új kódolt csatornák minőségére gondolsz, ami tegnap indult ?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Steam topic
- Raspberry Pi
- LEGO klub
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Valakinek van Infinity-Box hozzáférése?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann