Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_beno
csendes tag
Hali!
Szerintem azért van sokunknak problémája a vétellel, mert ilyen hatalmas (250-300 W-os) tejesítménnyel sugároznak.
Én kb. 20 km-re vagyok az adótól Szigetszentmiklóson és lassan nem hiszem el a különböző programoknak, hogy az erösség 87, a minőség 100% lenne ilyen alacsony sugárzási teljesítmény mellett.Próbáltam egy-egy felvételt csinálni, a Dunák jók lettek, de az M1, M2 nálam még mindig nem jó.
Azt hiszem majd akkor lesz érdemes próbálkozni, ha nagyobb teljesítménnyel adnak.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest