- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
zhagyma #1849 üzenetére
Azt közzétette, meg a MinDig TV matricát is emlegeti és vevőkészülékeket is felsorol.
Na most elég érdekesen kerülte meg a kérdést, mert a Sonyra nem mondja kerek perec, hogy megfelel a matricának, csak hogy mpeg4 tuner és AAC hang dekódolás.
Ez eddig rendben. Csakhogy a Sony tévék rosszul jelenítik meg a magyar karaktereket EPG-ben, így nem kaphatnak matricát sem.
A W4000, W4500, Z4500, E4050 biztosan rossz ebből a szempontból.
A V4500 állítólag jó, de nem tudtam lecsekkolni. Ahol láttam ilyet, nem volt rajta digitális jel.
Bocs, ez nem tévé topic, de csak benyomtam.@kutyuska
Az adás minőség mostanra javult, de kicsit rosszabb, mint előtte. El is mozgathattam az antennát.
Ha ennyire változik, lehet hogy hosszabb távon mégis aktív antenna kell. Ha lesz több adó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest