Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Én is tanácsot szeretnék kérni ha megengeditek.
A szobaantennát szeretném kiiktatni (kevesebb kábel, több hely), most a T-s SAT TV kábele a plafonról jön le, sajnos nem tudok mellé berakni még egy kábelt, mert ez is éppen elfér a lyukban (másiknak pedig nem tudok helyet csinálni), ezért arra gondoltam, hogy a padlásra felteszek valami kínai tetőantennát (szerencsére elég jó a jelerősség, és nincs sok árnyékolás, ezért valószínűleg az is elég lenne), de a SAT vezetékét nem szívesen vágnám szét kérdés nélkül, mert 62%-os a jelminősége és 83%-os a jelerőssége, ezen annyira nem szeretnék sokat rontani.
Találtam egy ilyen közösítőt: [link], amivel elvileg megoldható a dolog, ez befolyásolná szerintetek egy antennával a műholdas vételt? Vagy ha ez nem jó tudnátok ajánlani valami ilyesmit?
Mi lehet egyébként az LNB (Single) kell még valami hozzá? Illetve egy elválasztó szűrő vagy valami hasonló kell e még hozzá, vagy csak simán egy elosztóval ketté lehet osztani a TV közelében a kettőt?
A műholdvevő fej egyébként egy Hirschmann "dupla" (két csatornás, vagy nem tudom, hogy van szakszóval), ha ez számít valamit.
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann