- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Mi az a G Rampage mód ?? Hogy lehet ezt itt használni ??
-
AlyArkhon
őstag
GhOst , Incognito - ma mikor lesztek fent msn-en ??
Este 8 körül ??
Majd kereslek titeket !! -
AlyArkhon
őstag
Szal pontosan mikor lesz meg , vagy már tolja valaki ?
-
AlyArkhon
őstag
Itt is lehet avatart használni , vagy csak én emlékszem rosszul , hogy ez volt a régi kéoed is ???
-
AlyArkhon
őstag
Megtaláltam , ez zsyr !! Azért néha nyomunék vele , ha mondanétok vmit!!
-
AlyArkhon
őstag
Mi a topic pontos helye? Linket kérhatnék ? Köszke ...
-
AlyArkhon
őstag
Ez szívás , én sem tudom reggelni , ez bukta , majd azért felnézek a hétvégén , írjátok meg ha sikerül megoldani a problémát . Oksa ?? Na hali mindenkinek !!
-
AlyArkhon
őstag
jah és kéne egy kulcs , mert a régit nemigen tudom már hogy mi is az !!
-
AlyArkhon
őstag
Akkor kellene egy uj reg kulcs meg utánna fel kell-e lépni vagy előszőr felteni az upgradet ?? Csörgess már meg egyszer a mobilomon , aztán visszahívlak !
-
AlyArkhon
őstag
ja és még ez !!
Ez mi lehet ?? Lehet , hogy a sérült file okozza??? -
AlyArkhon
őstag
na ez cumi , indítás utáni üzenet ! >>
Most mi legyen ?? -
AlyArkhon
őstag
no azért van egy kis gond >>gondoltam , hogy nem eszik ilyen forrón a kását !!
kicsomagolás után azt dobja ki hogy hibás a file !! Ez normális ?? Mindenesetre felraktam , és most megpróbálom , hogy látok -e több szervert mint tegnap !! -
AlyArkhon
őstag
megérkezett !
-
AlyArkhon
őstag
Remélem ma megérkezik a game !!
És akkor LOL !!
-
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
nah ebbe én is beszálom mihelyest ideér a motyó , egyébként most jutott eszembe , hogy van a szomszéd faluba egy haverom akinek bent az üzemben van szélessávú internet , vele le tudnám huzatni ( esetleg , és akkor már kedden is nyomathatnám veletek
, de ahoz tudnom kéne címet hogy honnan tudná lehuzni ezt a kieget ??
Ennek ellenére küld el a cd-ét , meg írd rá a címedet , hogy elküldjem a 2 dvd-ét ! -
AlyArkhon
őstag
erről tegyek is le , mondanád ha tudnád meddig tart ! ( 3 perc 1 mega jo esetben , szal olyan 3x250=750/60=12 óra ) ez modemmel túl sok , ha letöltöm utánna nem gamézok két hétig , nincs értelme !!
sajna ez van !
Most gaméztok ? Milyen serveren ha igen ?? Megpróbálok belépni .. -
AlyArkhon
őstag
majd ketté repedt a fejem annyira fáj , ha megkérnélek írnál egy pár szót erről a frissítésről , ha már ugysem tudok veletek gamézni , legalább mond el hogy mit frissytettek
-
AlyArkhon
őstag
Este remélem nem késik annyit a buszom mint tegnap , majd írok ha vagyok , csinálj majd egy szervert a szokásos néven !!
-
AlyArkhon
őstag
ez nem ilyen egyszerű , sajna le kell egy kicsit butítanom az amugy sem túl fullos kinézetű grafikát , mert maga a kép 2,5 megás , és ezt már nem küldi el a freemail , mondjuk ezt furáltam , mert elvileg 5 megás képet is el kéne küldenie , de mostr nem küldte le !
Figyu , majd letöltöm este vagy holnap vagy ma , nem tudom , a Messengert , és átküldöm azon . Legalább látom ha fent vagy !! -
AlyArkhon
őstag
Na mizu ma lesz valami ?? :
-
AlyArkhon
őstag
Most megyek melózni , majd este nyomulunk !!
-
AlyArkhon
őstag
Ja és nem tudom valamiért feltölteni a screenshotot , mindig azt irja hogy ismeretlen file , pedig már átneveztem egy párszor jpeg-re !!!
-
AlyArkhon
őstag
Sorry hogy ennyire megnyultak a képek , sajna időm hiányában már csak erre futotta !! :
-
AlyArkhon
őstag
Van egy érdekes dolog , ami lehet csak nekem fura , de nézzétek meg ti is !
Szóval , a béta game vége felé ugy döntöttem hogy kifejlesztem azt a képességet ami kell a piros mezők kihardvesteléséhez , ( most éppen nem jut eszembe a neve ) de az íjász tanulhatja meg ezt 5-ös szinten , ezért elkezdtem íjászkodni pont a demo legvégén és ezzel a fegyverrel toltam sokáig >>
aztán a végére meglett ez a fegyver >>
, és a végén kezdtem el az íjászkodást egy gagyi íjjal , ezzel >>
, s lám ugyanolyan jól aprytottam az ellent mint előtte !!
Ez érdekes !! -
AlyArkhon
őstag
Holnap ilyentájt ?
-
AlyArkhon
őstag
Nekem az lenne a legjobb , ha ma este még nem lenne meg senkinek sem a javító patch , tudod jól Ghost hogy miért !? , nem tudom letölteni olyan gyorsan analóg vonallal .
Amugyilag este 23:15-körül érek haza , ugyhogy 23:25- től , ( persze ha a drágámnak nem lesz más a véleménye ) én is benne lennék egy nem túl hosszú net partyban !szives örmömest !
!
!
-
AlyArkhon
őstag
Ja és Raasztafari , még egy kérdésem lenne : Hogyan lehet a cuccokat megupgradelni , azaz beletenni a köveket . Láttam hogy ki van irva az ilyen kis kütyükre , hogy mibe lehet beletenni , aztán vettem is meg találtam is ilyeneket , oda mentem a csávóhoz aki ezt csinálja , betettem a páncélomat ,meg raktam bve követ is , de csak elvette a követ , és nem történt semmi sem !? Miért??
SSSSssssss , még egy : hogyan lehet a pályákon pirosan derengő területekről kihardvestelni a magic-ket ?.: mert hogy azt irta hogy varázslatokat lehet kihardvetelni ezekről a területekről ugyebár -
AlyArkhon
őstag
válasz
beautifulmin #59 üzenetére
Miért kell ilyeneket kérdezni ??
( mailen az ilyesmit )
-
AlyArkhon
őstag
jah látom , ! zsyr épp most beszéltünk telefonon , ugyhogy tárgytalan az egész ...
-
AlyArkhon
őstag
Akkor tolhatnánk ezerrel !!
-
AlyArkhon
őstag
Mindjárt megkérdem megint haveromat , hogy sikerült-e már lehuznia a gamét , da igen akkor küldje el , és ne lépjen fel vele a netre ( s akkor tudunk nyomulni vele !
)
De ha nem sikerült még mindig letöltenie , akkor segíthetnél neki a reggelésnél , mert azzal volt baja legutóbb is amikor megpróbálta lehuzni a gamét !
Mindenesetre küldheted a gamét attól függetlenül , hogy meglesz-e mégegyszer , majd az általad reggelt gaméval addig nem megyek fel a netre , amíg meg nem lesz mégesgyszer !oksa??
-
AlyArkhon
őstag
És lám még egy fajin animáció a gaméhoz : veszélyesek ezek a növények !!
http://www.gaspowered.com/ds2/spells.php?image=12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged