- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
valahogy éreztem, hogy ez lesz a megoldás
Sajnos (vagy nem) a beépített médialejátszók képminősége nudli ahhoz képest, amit mondjuk egy jobb player tud.
Én a tévé beépítettjével kezdtem és addig nem is volt probléma, míg nem volt összehasonlítási alap. Utána soha többet.
Még az 1080p-s anyagok hagyján, ott nem is mindig akkora a kül., de a 720p az nálam rém gyatra volt.
A felkonvertálás rémes. A vonalakat egyszerűen nem tudta rendesen felkonvertálni, tiszta darabos/rece volt az egész. Ugyan az a film a dune-n megszólal. Sokszor észre sem veszem, hogy 720p-t, vagy 1080p-t nézek. Ehhez persze hozzájön, hogy nem túl közelről nézem. -
nfsu17
veterán
Videó mód: Automatikus (EDID) > szerintem jobb lenne ezt fixre tenni, mondjuk 1080p 50Hz-re, bár ez nem befolyásolhatja azt amit írsz.
HDMI- színmélység: 12 bit > elég lesz a 8 is, vagy max a 10
A deinterlacinget valóban kapcsold KI, de ettől sem szabadna "gyorsabbnak" lennie, csak a "csíkokat" tünteti el.
Ezek után (ha nem jó), mehet a gyári reset.DE még előtte a tévén mindenképp nézd meg, hogy minden ilyen kép"javító" x@r KI legyen kapcsolva.
Attól, hogy média player van, attól még ezek a cuccok működnek és befolyásolják a képet.dh66e
Végül ezt rendeltem meg: Western Digital 1TB 2,5" My Passport Ultra Black USB 3.0 WDBZFP0010BBK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest