- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
haze81 #10397 üzenetére
...miért is nem szeretnél komolyabban foglalkozni a témával, ami nem baj, csak kár így hozzáállni.
Mi a baj a hozzáállásommal? Az, hogy megkérdeztem az eszköz gyártóját, hogy mi az álláspontja, és én ezt elfogadom.
....amennyiben neked nem kell a FEL
Dehogy nem kellene, de számomra nincs., mert nem veszek BD-eket sem, és amlogic boxokat sem, hogy rávarázsoljam a CE-t.
Nem szeretem a Kodit és így a CE sem, elnézést kérek érte.
Nekem macerás., és nem cserélném le a Dune saját lejátszójával.
Azt gondolom, hogy nem csak CE a jó lejátszó, és az Nvidia, a Dune, a ZX9, az ugoos stb, mind vacak, mert nem tudja a FEL 7-et.
Úgy vélem, hogy az átlag embereknek, felhasználók többségének biztosan nem elérhető a FEL7, így csak azok számára van jelen, akik lemezeznek,-ok,ez is egy hobbi, nem is olcsó- vagy buherálnak, fórumokat bújnak, telepítgetnek,ám ez is csak egy hobbi. Vagyis csak a hobbistáknak készül. Vagy Te tudsz olyan plug and play eszközt, a már 2 említetten kívül, ami támogatja, lejátsza? Azonnal vevő vagyok rá. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
haze81 #10367 üzenetére
Hát, én ugyan nem vagyok az aki itt neked tanácsokat tudna adni, mert még csak pár napja használok egy Dune HD Pro Vision 4K lejátszót, a hozzáértésem annyi, mint az atomfizikához. DE, azért, ha egy prémium/profi, felső kategóriás lejátszó ezt ne tudná, akkor mitől lenne profi cucc? Én is Kodi párti vagyok, pontosabban voltam eddig, mert ennek a Dune nek nekem jobban tetszik ahogyan a "My Collection"/Saját gyűjteményembe rendezi a NAS om filmadatbázisát. Olyan részletes info kat közöl a filmekről, szereplők minden adataival, rendezők, készítők adataival+további filmjeivel, anyja neve, oltási bizonyítvány szám...stb, hogy csuda....(persze ez egyéni ízlés kérdése)
A kérdésedre a válasz igen: a Dune HD lejátszók képesek kezelni a Dolby Vision-t Dolby Atmos-szal együtt, valamint támogatják a DTS-HD és DTS:X formátumokat is,
"hibátlanul kezel (dekódol vagy küld tovább érintetlenül HDMI-n a házimozi-erősítőnek) minden létező hangsávot, dekódol és továbbít PCM formátumban még sokcsatornás DSD zenefájlokat is, és finomhangolható számos képi megjelenítési funkció – immár akár 8K felbontású filmfájlok és TV-k, projektorok számára is." (idézet a gyártótól) "fPApi" kinézett termékéről
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest